Οριστικά εκτός Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο Χριστόφορος Ζωγράφος. Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ έγινε αποδεκτή η παραίτησή του.
Θυμίζουμε ότι ο Χριστόφορος Ζωγράφος είχε προχωρήσει στην ενέργεια αυτή μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής “Δίκης στο ΣΚΑΪ”.
Αναλυτικά οι αποφάσεις στο σημερινό ΔΣ της Ομοσπονδίας:
«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. επικυρώθηκαν ομόφωνα τα Πρακτικά της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας Νο 47 (01)/03.06.2015 με θέμα «Προσφυγή της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας στα πολιτικά δικαστήρια/αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».
Επίσης, έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Χριστόφορου Ζωγράφου από την ΚΕΔ.
Τέλος, εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις στον Κανονισμό Γηπέδων, Ασφάλειας και Προστασίας των Αγώνων, στον Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Ομάδων, στον Πειθαρχικό Κώδικα Ε.Π.Ο., στο Σύστημα Διαιτησίας Ποδοσφαίρου-Κανονισμός Υλοποίησης και Εφαρμογής, ενώ συζητήθηκαν προτάσεις της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. και των Ενώσεων-μελών για τη συμπλήρωση, τροποποίηση και κωδικοποίηση των άρθρων του Καταστατικού της Ομοσπονδίας.
Σημειώνεται ότι οι τροποποιημένοι Κανονισμοί θα αναρτηθούν σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο».
Πηγή: sport-fm.gr



















Εύβοια: Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στην Κάρυστο – Επιχειρούν 120 πυροσβέστες και 15 εναέρια μέσα – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ1 σχόλιο15
Απρόσμενο σκηνικό στο Pride της Θεσσαλονίκης: Ρασοφόρος ξάπλωσε μπροστά σε άρμα φωνάζοντας «μετανοείτε»1 σχόλιο16




