1

Καθυστέρηση λόγω… κεραυνού που έπεσε και έθεσε εκτός την ηλεκτροκίνηση στο κομμάτι Αθήνα-Οινόη έχουμε αυτή την ώρα στα δρομολόγια των τρένων από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο.


Εικόνα από τον σταθμό της Οινόης

Σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρουν αναγνώστες του lamianow.gr. Αποτέλεσμα της βλάβης η αμαξοστοιχία (IC54) που πραγματοποιούσε το εν λόγω δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη (12.22-16.45) και θα έπρεπε να είναι στο Λιανοκλάδι στις 14.15 να ακινητοποιείται και να καθυστερεί τους επιβάτες λόγω της βλάβης.


Εικόνα από τον σταθμό της Οινόης

Αντίστοιχα η αμαξοστοιχία (IC55) που έκανε το αντίστροφο δρομολόγιο από Λιανοκλάδι προς Αθήνα και ξεκινούσε από Λιανοκλάδι στις 14.32 (ώρα άφιξης Αθήνα 16.22) είναι ακόμη ακινητοποιημένη στην Οινόη μέχρι να πάει μηχανή ντίζελ ώστε να μεταφέρει τους επιβάτες στην Αθήνα. Σημειωτέον οι επιβάτες του δρομολογίου Αθήνα-Θεσσαλονίκη αναχώρησαν πριν λίγα λεπτά για τον προορισμό τους όπου αναμένεται να φτάσουν με περίπου 3 ώρες καθυστέρηση.

Αυτή την ώρα και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από το ρεπορτάζ πραγματοποιούνται εργασίες για την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης. Οι πληροφορίες (17.30μ.μ) αναφέρουν ότι πιθανόν μέσα στην επόμενη ώρα να έχει επιδιορθωθεί το ζήτημα και να έχει δοθεί και πάλι… ρεύμα στις γραμμές.


Εικόνα από τον σταθμό της Οινόης

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Ηλεία: Έζησε τον εφιάλτη στα χέρια άνδρα που την βίαζε και την εξέδιδε

Previous article

Euroleague: Αναβλήθηκε το Ολυμπιακός-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Next article

1 Comment

  1. Ωραίος εκσυγχρονισμός & αυτοματοποίηση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου! Μας λέγαν για βόδια στις γραμμές, που διεκόπη η κυκλοφορία, τώρα από κεραυνό???

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in Featured