Πύραυλος που εκτοξεύθηκε από τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος (UAV) που δεν είναι ακόμη σαφές σε ποια χώρα ανήκε σκότωσε 14 τζιχαντιστές, ανάμεσά τους έξι ηγετικά στελέχη τους, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το πλήγμα έγινε κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης τζιχαντιστών στο χωριό Τζακάρα, στην περιοχή Σαλκίν, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση.
Δεν είναι γνωστό ποιος βρισκόταν πίσω από τον βομβαρδισμό ως αυτό το στάδιο, κατά την ίδια πηγή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.