ΥΛΙΚΑ:
• 10 μπισκότα τύπου digestive
• 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
• 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
• 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
• 50 ml γάλα φρέσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1. Λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά τις δύο σοκολάτες μαζί μέσα σε ένα κατσαρολάκι.
2. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε χλιαρό το γάλα, ανακατεύουμε να ενωθεί με τις σοκολάτες.
3. Προσθέτουμε και το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά να ενσωματωθεί στα υλικά.
4. Σπάμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε μπολ ή ποτήρια.
5. Απάνω ρίχνουμε την μισή σοκολατένια κρέμα, βάζουμε πάλι μπισκότα – κρέμα.
6. Πασπαλίζουμε απάνω με τριμμένους ξηρούς καρπούς ή μπισκότα. Για τα παιδιά πασπαλίζουμε με τρούφα πολύχρωμη!
7. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.