Συνέντευξη-Γ. Κοτρωνιάς: Είμαι έτοιμος για τις βουλευτικές εκλογές / Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κ. Μητσοτάκη! | ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Connect with us

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Συνέντευξη-Γ. Κοτρωνιάς: Είμαι έτοιμος για τις βουλευτικές εκλογές / Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κ. Μητσοτάκη!

Avatar

Published

on

Έτοιμος για το επόμενο άλμα στην πολιτική σκηνή, που θα τον οδηγήσει από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δηλώνει ο Γιώργος Κοτρωνιάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο LamiaNow

Ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συμμαχίας Γ. Κοτρωνιάς, μιλά για τη θητεία του στη θέση του Δημάρχου Λαμιέων επί σειρά ετών, τα έργα που άφησε ως παρακαταθήκη, την αδυναμία ανάπτυξης της Φθιώτιδας και τις συνεχείς απώλειες ισχύος της περιοχής μας αλλά και για τις προτεραιότητες που έχει θέσει για την θητεία του αν εκλεγεί βουλευτής.

L.N Μέσα σε ένα καθεστώς βίαιης μνημονιακής πολιτικής, αποφασίζετε, να μεταπηδήσετε από τον γνώριμο για εσάς χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τι είναι αυτό που σας προκαλεί, να αφήσετε τα «εύκολα» για τα δύσκολα;

Πράγματι μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με την τοπική αυτοδιοίκηση το πεδίο της μου είναι γνώριμο και πολύ εύκολο στο πεδίο αυτό να αξιοποιήσω την εμπειρία μου στους τομείς και τα ενδιαφέροντα της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης . Αυτή η πολύχρονη εμπειρία όμως με την συσσώρευση των γνώσεων και των αναπτυξιακών προβληματισμών που φέρνει μαζί της , μου δημιουργεί την θέληση να προσφέρω και να συμβάλλω ευρύτερα στην ανάπτυξη της Φθιώτιδας αλλά και να καταθέσω σκέψεις και προτάσεις που να έχουν σχέση με την θέσπιση νόμων που να συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία του κράτους και της χώρας. Αυτό λοιπόν με ωθεί στο να διεκδικήσω μία θέση στο κοινοβούλιο, η προοπτική της αλλαγής της βαθμίδας ,της κλίμακας αν θέλετε από τοπική σε εθνική μέσα από την οποία θα μπορώ να είμαι χρήσιμος ακόμη περισσότερο για τον τόπο μου αλλά και για την πατρίδα μου.

L.N Διανύουμε μια εποχή που ήδη έχει προεκλογικό άρωμα και στο παρασκήνιο εντείνονται οι διεργασίες για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων. Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά συμμαχίες, στη ΝΔ φαίνεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και μια «κούρσα» των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να διεκδικήσουν τη βουλευτική έδρα. Κατά διαστήματα βλέπουμε και διάφορα δημοσιεύματα που φιλοξενούν ανεπίσημα «λίστες» υποψηφίων. Στην πράξη, θα είναι το όνομα σας μεταξύ των εκλεκτών του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Προφανώς επειδή ζούμε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο στην οποία σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι το πρώτο κόμμα , είναι επόμενο να υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για να συμπεριληφθούν στις λίστες πρόσωπα που επιθυμούν να κάνουν πολιτική καριέρα στην κεντρική πολιτική σκηνή. Είναι γνωστό ότι στις προηγούμενες εκλογές του 2015 μέσα σε ένα δυσμενέστατο περιβάλλον για τη Νέα Δημοκρατία 2 υποψήφιοι συγκέντρωσαν το 65/100 των ψήφων στο νομό Φθιώτιδας και συνέβαλαν στην θετική εμφάνιση της παράταξης της Ν.Δ και είναι γνωστό ότι ο ένας απ’ τους δύο ήμουν εγώ.
Η επιλογή των υποψηφίων βουλευτών είναι προνόμιο του προέδρου του κόμματος στην κρίση του οποίου έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Όταν υπέγραψα ,μαζί με άλλα στελέχη , για να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, το έκανα με την βεβαιότητα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο μορφωμένο , αποτελεσματικό,  δίκαιο , υπεύθυνο και αληθινό πατριώτη. Είμαι λοιπόν βέβαιος ότι όταν έρθει η ώρα να καταρτίσει τη λίστα των υποψηφίων με γνώμονα τα παραπάνω χαρακτηριστικά του ,θα αξιολογήσει μέσα από τις Εισηγήσεις των στελεχών που θα ασχοληθούν με τους υποψήφιους , τις δυνατότητες του κάθε ενδιαφερόμενου να είναι χρήσιμος από τη θέση του βουλευτού και να προσφέρει στην πατρίδα , στο νομό του και στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας τα μέγιστα. και γι’ αυτό είμαι βέβαιος ότι το ήθος, οι γνώσεις και η εμπειρία, η μόρφωση , η πολιτική εμπειρία , η επαφή με την άσκηση δημόσιας διοίκησης , η τριβή με ευρωπαϊκά θέματα και η καθημερινή επαφή του κάθε υποψηφίου με την κοινωνία , θα έχουν βαρύνοντα ρόλο στις επιλογές του Προέδρου .

L.N Παρακολουθώντας την δράση σας, διαπιστώνουμε από τις παρουσιάσεις σας μέσω των social media αλλά και δελτίων τύπου στα ΜΜΕ, ότι ήδη έχετε κάνει μια μεγάλη προεργασία. Έχετε καταγράψει τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και έχετε ήδη ετοιμάσει προτάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε λύσεις. Θέλετε να μας πείτε που έχετε επικεντρώσει;

Καταρχήν δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι ένας βουλευτής η και υπουργός μπορεί να κάνει τα πάντα , έχω όμως εδραία την πεποίθηση , ότι μπορεί να συμβάλει στην βελτίωση της ζωής των συμπολιτών του με προτάσεις που αντανακλούν την εμπειρία του ή τις επιστημονικές γνώσεις του.
Για 16 χρόνια ως δήμαρχος άσκησα διοίκηση είδα τα τρωτά και τις αδυναμίες του συστήματος είδα τα κενά που επιτρέπουν την αδιαφάνεια και της παρεκτροπές.
Κατά την άσκηση της διοίκησης είχα και επιτυχίες αλλά και αποτυχίες , που εν πάσει περιπτώσει συνθέτουν αυτό που λέμε εμπειρία στη δημόσια διοίκηση.
Πιστεύω λοιπόν ότι μπορώ να συμβάλλω ως βουλευτής του Κοινοβουλίου σημαντικά στην πάταξη της γραφειοκρατίας στον έλεγχο της νομιμότητας των πράξεων της διοίκησης και στην βελτίωση της αποτελεσματικότητας της.

Είμαι έτοιμος για τις βουλευτικές εκλογές / Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κ. Μητσοτάκη!

Για δύο τετραετίες ήμουνα τακτικό μέλος της επιτροπής Περιφερειών της Ευρώπης ,προφανώς έχω αποκτήσει γνώσεις στην λειτουργία των ευρωπαϊκών θεσμών στον τρόπο προβολής των εθνικών θεμάτων στα ευρωπαϊκά συμβούλια και θεωρώ ότι σε σημαντικά ζητήματα που έχουν σχέση με την ανεργία , με την νεότητα , με την λειτουργία των αποκεντρωμένων θεσμών, έχω να επιδείξω σημαντικές προτάσεις τις οποίες θα ήθελα να αξιοποιήσουμε στην πατρίδα μας στο μέλλον.
Πρόσφατα έγραψα ένα άρθρο για την υπογεννητικότητα και το δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδας μας αλλά και την υπονόμευση του μέλλοντος της Ελλάδας που συνεπάγεται το δημογραφικό με ορίζοντα τα προσεχή 30 χρόνια.

Θεωρώ ότι μπορώ να συμβάλλω στο πλαίσιο της πατριωτικής λειτουργίας της επόμενης κυβέρνησης στην νομοθέτηση και στην θέσπιση εκείνων των μέτρων που θα βοηθήσουν στην στήριξη της νεότητας και της ελληνικής οικογένειας ειδικά της πολυτεκνης με στόχο την αύξηση των γεννήσεων στην Ελλάδα , που σημαίνει αύξηση του ενεργού πληθυσμού ,στήριξη των συνταξιοδοτικών ταμείων , στήριξη της ελληνικής οικονομίας , δημιουργία θετικής αναπτυξιακής και εθνικής προοπτικής για το μέλλον.

Ασχολήθηκα ως Δήμαρχος με την αξιοποίηση της γεωθερμίας , ως μιας ανεξάντλητης Πράσινης φιλικής ενέργειας και κατασκεύασα αξιοποιώντας τις αρχές της αβαθούς γεωθερμίας το πρώτο δημόσιο βιοκλιματικό κτίριο στην Ελλάδα το εμβληματικό αυτό κτίριο της ΔΕΥΑ Λαμίας. Ως πρόεδρος της επιτροπής περιβάλλοντος της ΚΕΔΚΕ , είμαι αυτός που εμπνεύστηκε και σε συνεργασία με την Κυβέρνηση Καραμανλή δημιούργησα το πρόγραμμα εξοικονομώ το οποίο εξελίχθηκε στο εξοικονομώ κατ’ οίκον.

Εχω ασχοληθεί και περιμένω να ασχοληθώ και από άλλη θέση με την αξιοποίηση της γεωθερμίας της κοιλάδας του Σπερχειού με την ανάπτυξη της τηλεθέρμανσης οικισμών και κτιρίων , με την λειτουργία θερμοκηπίων και πολλές άλλες εφαρμογές.Επιθυμώ να εργαστώ και να προωθήσω την αξιοποίηση της γεωθερμίας ,από ένα επίπεδο πιό πάνω από το επίπεδο του Δημάρχου δηλαδή αυτό του κυβερνητικού Βουλευτού.

Η ολοκληρωμένη αξιοποίηση του χώρου των Θερμοπυλών , από ιστορική , ιαματική πολιτιστική και ενέργειακή πλευρά, είναι ένας από τους στόχους μου που εν μέρει και μέσα από τις αρμοδιότητες μου , επέτυχα ως Δήμαρχος, με την κατασκευή του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών.
Και λέω ότι θα ασχοληθώ με το θέμα αυτό , γιατί παρά τις εξαγγελίες για αξιοποίηση των Θερμοπυλών από το ΤΑΙΠΕΔ , δεν βλέπω να υπάρχει από τους τοπικούς φορείς ξεκάθαρη θέση και πρόταση για τον Ρόλο και την συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην ολόπλευρη ανάπτυξη και στο πως θα πρέπει να συνταχθεί τελικά μία διακήρυξη για την αξιοποίηση των Θερμοπυλών από το ΤΑΙΠΕΔ συνολικά .

Το πρόβλημα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων της Φθιώτιδας, ένα άλλο πολύ σημαντικό ζήτημα που με απασχολεί. Μάλιστα σε πρόσφατο άρθρο μου βασισμένος στις διαπιστώσεις σχετικού συνεδρίου για την κλιματική αλλαγή και τον κίνδυνο ερημοποίησης περιοχών της πατρίδας μας , στο οποίο συμμετείχα, προχώρησα σε προτάσεις με τις οποίες θα μπορούσε να γίνει ένας προγραμματισμός ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι με οποιεσδήποτε Κλιματολογικές συνθήκες στο μέλλον , η Φθιώτιδα θα έχει επάρκεια νερού , για τους ανθρώπους της , την Γεωργία την κτηνοτροφία , αλλά και την βιομηχανία.
Να λοιπόν ένα ακόμη θέμα με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ και να δώσω λύσεις. Προφανώς στο μυαλό μου έχω πάρα πολλά ζητήματα Τοπικά και γενικά, αλλά όπως σας είπα θα επικεντρωθώ σε κάποια στα οποία ένα μέλος του κοινοβουλίου είτε με την ιδιότητα του βουλευτού είτε με την ιδιότητα του υπουργού θα μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω , για την πατρίδα αλλά και για τον τόπο του ειδικότερα.

L.N Τα τελευταία χρόνια η Φθιώτιδα φαίνεται να έχει χάσει τη δύναμη της και δυστυχώς, όσο και αν δεν μας αρέσει, είναι πλέον αποδεκτός ο όρος «επαρχία» της Θεσσαλίας. Χάνουμε έδαφος σε Ανώτατη Εκπαίδευση, σε στρατιωτικές και υγειονομικές υπηρεσίες, τελευταία φαίνεται πως χάνουμε και το τελευταίο «οχυρό», την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Η πόλη αποδυναμώνεται. Η Λαμία ως έδρα Περιφέρειας, δεν είναι παρά μόνο ένας τίτλος χωρίς ουσία. Είναι αναστρέψιμη αυτή η αρνητική πορεία;

Όταν τα πράγματα σε έναν τόπο δεν πάνε καλά , όλοι προσπαθούν να βρουν και να ρίξουν ευθύνες στα πιο κοντινά στην κοινωνία θεσμικά πρόσωπα , όπως είναι οι δήμαρχοι ή οι περιφερειάρχες , ίσως μάλιστα αυτό να είναι και ένα τρικ της κεντρικής εξουσίας για να δημιουργεί συνυπεύθυνους στην αποτυχία υλοποίησης αναπτυξιακών πολιτικών γιατί , αναπτυξιακή πολιτική είναι η λειτουργία πανεπιστημιακού ιδρύματος ή  η λειτουργία διοικητικών δομών σε μια περιοχή και σε μια περιφέρεια.

Χωρίς αμφιβολία η Στερεά Ελλάδα έχει τουλάχιστον τις ίδιες δυνατότητες με την γειτονική Θεσσαλία από πλευράς αναπτυξιακής προοπτικής η τουριστικής επισκεψιμότητας, αν λοιπόν διαπιστώνουμε μία συνεχιζόμενη υποβάθμιση του ρόλου της δικής μας περιφέρειας στο εθνικό γίγνεσθαι ,τότε νομίζω ότι πρέπει πολύ απλά να απευθυνθούμε σε αυτούς που μας κυβερνούν σε αυτούς που μπορούν μέσα από την κυβερνητική πλειοψηφία και την ψήφο τους στη Βουλή να παίρνουν αποφάσεις για όλα τα σημαντικά θέματα είτε αυτά είναι η Παιδεία , είτε η κατανομή αναπτυξιακών κονδυλίων ,είτε η ενδυνάμωση με περιφερειακές υπηρεσίες.
Δεν θα μασήσω τα λόγια μου, αυτή τη στιγμή στη Φθιώτιδα έχουμε τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές , αυτό σημαίνει ότι τα τέσσερα αυτά στελέχη του ΣυΡιζΑ μπορούν ανά πάσα στιγμή , αν θέλουν, να πιέσουν ακόμη και να ρίξουν την Κυβέρνηση, που σημαίνει ότι έχουν τεράστια δύναμη στο να πιέσουν για την επίτευξη των διεκδικήςεων και των στόχων της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας ευρύτερα.
Φοβάμαι ότι όταν θα χρειαστεί να δώσουν λόγο στο Φθιωτικό λαό δεν θα έχουν να επιδείξουν ενέργειες που έστω και λίγο να συνέβαλαν στην αναβάθμιση της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας σε σχέση με τις άλλες περιφέρειες. Πιστεύω ότι οι βουλευτές και δη οι κυβερνητικοί βουλευτές πρέπει να έχουν την θέληση, την αποφασιστικότητα και μέσα από τις κατάλληλες συνεργασίες με τους τοπικούς φορείς να επιτυγχάνουν το καλύτερο για τον τόπο τους .

Η Λαμία , η Φθιώτιδα έχουν τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες τις οποίες μέχρι σήμερα η σημερινή Κυβέρνηση για τους δικούς της λόγους δεν αξιοποιεί συμπεριφερόμενη σχεδόν απαξιωτικά στό λαό της Φθιώτιδας σε όλα τα ζέοντα θέματα είτε λέγονται πανεπιστήμιο, είτε Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, είτε υγειονομική περιφέρεια , είτε Γενικό Νοσοκομείο. Για να γίνει αναστρέψιμη αυτή η κατάσταση , πρέπει να υπάρχει πρώτα απ’ όλα αναπτυξιακή φιλοσοφία στην ίδια την Κυβέρνηση , πρέπει να υπάρχει διάθεση για αποκέντρωση των Αρμοδιοτήτων από την κεντρική κυβέρνηση προς την αυτοδιοίκηση , πρέπει η κυβέρνηση στο πολιτικό της DNA να έχει την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε όλους τους τομείς , Πρέπει η ενθάρρυνση και η ενίσχυση της καινοτομίας να γίνει εφαρμοσμένη πολιτική σε όλη την χώρα και φυσικά και στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, Πρέπει χωρίς ιδεολογικές αγκυλώσεις να χρησιμοποιήσουμε όλα τα σύγχρονα οικονομικά και αναπτυξιακά εργαλεία στην αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών.
Αν λοιπόν συμφωνήσουμε σε αυτά τότε η απάντηση στην ερώτησή σας είναι πολύ απλή : χρειαζόμαστε αλλαγή Κυβέρνησης.

L.N Ας επανέλθουμε στα του Δήμου μας και κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, τι “παραδώσατε” στη σημερινή Δημοτική Αρχή και πως κρίνετε εν ολίγοις το μέχρι σήμερα έργο της;

Όταν παραδώσαμε τον Δήμου Λαμιέων στη νέα δημοτική αρχή αναντίρρητα παραδώσαμε ένα Δήμο με μία ρευστότητα της τάξεως των 11.5 εκατομμυρίων ευρώ και μία ΔΕΥΑΛ με αποθεματικό της τάξης των 5 εκατομμυρίων €. Παραδώσαμε στο στάδιο της αποπεράτωσης ή έτοιμα δημοπρατημένα , ή με έτοιμες μελέτες , μία σειρά από έργα, όπως , το κτίριο της ΔΕΥΑΛ ο βιολογικός καθαρισμός Υπάτης ,Λειανοκλαδίου, ο περιφερειακός του Αγίου Λουκά , οι ποδηλατόδρομοι στο βόρειο μέρος της Λαμίας , η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου στο νέο Δημαρχείο , η αποκατάσταση του ΧΥΤΑ Λαμίας και η δημιουργία νέου κυττάρου για την επέκταση του , η ανάπλαση του θερινού δημοτικού θεάτρου , η κατασκευή δικτύου ομβρίων στην νέα Μαγνησία και η ανακατασκευή της ανατολικής εισόδου από την Αγία Παρασκευή μέχρι τη νέα Μαγνησία. Φυσικά δεν ισχυρίζομαι ότι επί της δικής μου θητείας όλα λειτουργούσαν και έγιναν τέλεια, και σφάλματα έγιναν και παραλείψεις υπήρχαν, όπως άλλωστε είναι φυσικό για κάθε ζωντανό και παραγωγικό οργανισμό , όπως είναι ο Δήμος Λαμιέων και η ΔΕΥΑ Λαμίας , όμως το ισοζύγιο των θετικών ενεργειών και το αποτέλεσμα τελικά ήταν συντριπτικά υπέρ της βεβαιότητας ότι παραδώσαμε έναν υγιή , λειτουργικό και κυρίως ένα Δήμο που ήτανε πρωτοπόρος στις επενδύσεις αφού κατατάχθηκε 7ος (έβδομος) μεταξύ όλων των Δήμων της Ελλάδος σε απορροφήσεις κοινοτικών κονδυλίων. έναν Δήμο όμως πρωτοπόρο και στις κοινωνικές πρωτοβουλίες στηρίζοντας την κοινωνία και την τοπική οικονομία καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ακόμη και την εποχή των μνημονίων. Η παρούσα δημοτική αρχή είχε την τύχη να έχει πενταετή θητεία και την δυνατότητα να ολοκληρώσει πρωτοβουλίες και έργα που είχαν ήδη ξεκινήσει ,αλλά και να προγραμματίσει για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω σε λίγο καιρό που θα χρειαστεί να κάνει τον απολογισμό της ενόψει των προσεχών εκλογών να έχει να επιδείξει σημαντικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς με τους οποίους ασχολήθηκε.

L.N Αν αύριο προκηρύσσονταν εκλογές, τι θα λέγατε στους ψηφοφόρους ώστε να τους πείσετε ότι η ψήφος στο πρόσωπο σας θα είναι η σωστή επιλογή;

Δεν θα έλεγα τίποτα περισσότερο από αυτά που γνωρίζουν ήδη οι συμπολίτες μου και οι συντοπίτες μου .
Γνωρίζουν όλοι τους την επαγγελματική και την πολιτική μου διαδρομή ,τη ζωή και την καθημερινότητά μου.
Γνωρίζουν ότι τα τιμητικά αξιώματα που έφερα αυτά τα χρόνια , δεν αλλάξαν ποτέ την καθημερινότητα και την ζωή μου , Γνωρίζουν ότι ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος να εκμεταλλευθεί πολιτικές συγκυρίες και πολιτικές ευκαιρίες πάντα πιστός και συνεπής στις αρχές μου και στις ιδέες μου.
Πιστεύω ότι αναγνωρίζουν την ειλικρινή μου διάθεση να προσφέρω .Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες της Φθιώτιδας κατανοούν ότι ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση για τέσσερις τετραετίες ο μόνος λόγος που τον ωθεί να γίνει βουλευτής , είναι μόνον η επιθυμία του να αξιοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία του προς όφελος της Φθιώτιδας αλλά και της πατρίδας.

Ακολουθήστε το Lamianow στο Instagram

Advertisement
Click to comment

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Εγγραφείτε  
Notify of
Advertisementkonstantinos_kolovos

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ1 λεπτό ago

Αυτός είναι ο ξυπόλητος δρομέας από τα Χανιά -Ετρεξε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο χωρίς παπούτσια [εικόνα]

Ενας ιδιαίτερος αθλητής έτρεξε στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με αφετηρία από τον Μαραθώνα και τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο-Παναθηναϊκό Στάδιο.

ΕΛΛΑΔΑ15 λεπτά ago

Κέρκυρα: Δύσκολη επιχείρηση σε χαράδρα για 41χρονο μέσα στην κακοκαιρία

Επιχείρηση διάσωσης ενός 41χρονου έχει στήσει η πυροσβεστική στην Κέρκυρα, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες.

ΕΛΛΑΔΑ27 λεπτά ago

Στα ύψη η τουρκική προκλητικότητα: 37 νέες παραβιάσεις και τέσσερις εμπλοκές

Από τα 15 αεροσκάφη, τα τέσσερα ήταν οπλισμένα

Κόσμος45 λεπτά ago

Τραμπ: Ξέρουμε πού βρίσκεται ο νέος ηγέτης του ISIS

«Τα μάτια μας είναι πάνω του, θα έχει πρόβλημα» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος για τον διάδοχο του Μπαγκντάντι - Παράλληλα,...

ΕΛΛΑΔΑ60 λεπτά ago

Πρώτη η Ελλάδα στην υπερκατανάλωση αντιβιοτικών στην Ευρώπη

Σε απειλητικά επίπεδα για τη Δημόσια Υγεία φτάνει η υπερκατανάλωση αντιβιοτικών στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζει να κατέχει την πρώτη...

Νοέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Οκτ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Facebook

Διαβάζονται