Συνάντηση Γιάννη Οικονόμου με τον διοικητή του ΟΑΕΔ

Lamianow.gr
1 Min Read

Συνάντηση με τον διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη πραγματοποίησε ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Γιάννης Οικονόμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  έγινε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα προγράμματα απασχόλησης και για τις δράσεις εκπαίδευσης που τρέχει ο Οργανισμός. 

Τα προγράμματα απασχόλησης απευθύνονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και ΟΤΑ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα για μακροχρόνια άνεργους άνω των 55, αφορά δημοτικές επιχειρήσεις, είναι 12μηνης διάρκειας με δυνατότητα επέκτασης και για άλλους 12 μήνες και εξακολουθεί να έχει ακόμα πολλές ακάλυπτες θέσεις . 

Ταυτόχρονα, έγινε συζήτηση για τις δράσεις εκπαίδευσης που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ αλλά και για τις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει ανά την Ελλάδα. Σε αυτές τις εκδηλώσεις, άνεργοι συμπολίτες μας και επιχειρήσεις μπορούν να ενημερωθούν για τα προγράμματα του οργανισμού και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία περισσότεροι άνθρωποι.  

Μετά από πρόταση του κ. Οικονόμου ο κ. διοικητής δεσμεύθηκε να ενταχθεί και η Λαμία στον προγραμματισμό για τη διοργάνωση μιας τέτοιας πρωτοβουλίας.

 

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.