Συνάντηση Δημάρχου Λαμιέων με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Φθιώτιδας

Ο Δήμαρχος Λαμιέων συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Φθιώτιδας. Η συζήτηση αφορούσε ζητήματα του φορέα και της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Φθιώτιδας.
DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Με αντιπροσωπεία από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Φθιώτιδας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς  Παπαϊωάννου.

Αναφέρει σχετικά ο κ. Παπαϊωάννου:

“Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκα χθες (10/6/2026) στο γραφείο μου, το κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Φθιώτιδας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι: Γεώργιος Παλιούρας Πρόεδρος του Συνδέσμου, Δημήτρης Μονιάκης Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Πανταζής Αντιπρόεδρος, και από την πλευρά του Δήμου ο Γεώργιος Σγάγιας Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη και του Τμήματος Δόμησης.

pp apostr 1 660x330 1

Είχαμε μια ουσιαστική συζήτηση για θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο και τα μέλη του, καθώς και ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος για την τοπική κοινωνία.

Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμητική πλακέτα που μου πρόσφεραν, μια κίνηση που με τιμά ιδιαίτερα.

Ο Δήμος Λαμιέων, παραμένει ανοιχτός στον διάλογο και στη συνεργασία με φορείς που συμβάλλουν στην διατήρηση της προσφοράς και της κοινωνικής συνοχής.”

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *