Στυλίδα – ναρκωτικά, συνήγορος λιμενικού : “Ήταν ένα φιλικό μοίρασμα – υπάρχει μια αντινομία αυτή την στιγμή” -ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 comments
1 Min Read

Προφυλακίστηκε ο αξιωματικός του λιμενικού σώματος που συνελήφθη και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών την περασμένη Πέμπτη. Αντίθετα με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ελεύθεροι οι υπόλοιποι 4 κατηγορούμενοι.Οι κατηγορούμενοι πέρασαν την πόρτα των δικαστηρίων Λαμίας λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης και μετά από απολογίες περίπου 8 ωρών αποφασίστηκε η προφυλάκιση του λιμενικού.

Συνήγορος Λιμενικού Νικόλαος Κουτκιάς : “Ήταν ένα φιλικό μοίρασμα…” 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του λιμενικού που προφυλακίστηκε Νικόλαο Κουτκιά. “Είναι μια πρώτη κρίση με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο ισχυρισμός μας ήταν απόλυτα ξεκάθαρος. Οι συνομιλίες που βρέθηκαν αφορούσαν την προμήθεια κάνναβης για δική μας χρήση και μια παρέα 5-6 ατόμων του συγκεκριμένου κοινωνικού κύκλου της Στυλίδας που ήταν συγγενείς και φίλοι του εντολεώς μας. Ένα φιλικό μοίρασμα ναρκωτικών ουσιών. Τίποτα άλλο. Η απόφαση θεωρώ ότι είναι υπερβολική δεδομένου ότι υπάρχει μια αντινομία αυτή την στιγμή στην απόφαση διότι οι φερόμενοι, αυτοί που μας προμήθευαν, έχουν βγει με περιοριστικούς όρους ενώ αυτή την στιγμή ο διαθέτων θα κρατηθεί προσωρινά. Αλλά έχουμε ακόμη πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε υποβάλλει αιτήματα αυτή την στιγμή που είναι ακόμη ζωντανά ώστε να χαράξουμε και την πορεία μας….”.

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Comments
  • Να ακούμε τους δικηγόρους…ξέρουν καλά, ότι οι νόμοι είναι *ελαστικοί* η ο ένας αναιρεί τον άλλον…αχ καημένε ανώνυμε πολίτη που περίμενες ασφάλεια απο την πολιτεία & κράτος δικαίου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *