Στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Λαμιέων, Θύμιου Καραΐσκου, θα βρεθεί στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η  δικηγόρος Ειρήνη Μωυσιάδου – Νταφλούκα,  η οποία θα είναι υποψήφια σύμβουλος στην Κοινότητα Λαμίας με τον συνδυασμό “Λαμία Περήφανη Πόλη”.Φίλες και Φίλοι…

Η ενασχόληση με τα κοινά σαν ιδέα , ποτέ δε με άφησε ασυγκίνητη , καθώς πίστευα και πιστεύω ότι αποτελεί υποχρέωση όλων , στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα  .

Η προσωπική μου διαδρομή , αρχίζει με τη γέννησή μου στη Δράμα ,τις σπουδές μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , και από το 1992 την άσκηση  μάχιμης δικηγορίας , έως τώρα .

Το 1996  μαζί με τον Θεόδωρο Νταφλούκα, δημιουργήσαμε  την οικογένειά μας , αποτελούμενη από δύο ενήλικα παιδιά , ήδη φοιτητές. Στην επαγγελματική μου διαδρομή , εκπροσώπησα επιχειρήσεις , Ν.Π.Δ.Δ. , ενώ διετέλεσα νομική σύμβουλος , στο Δήμο Στυλίδας από το 2011 έως το 2019, αποκτώντας γνώσεις και εμπειρία σε αυτοδιοικητικά θέματα   .

Ξεκινώ λοιπόν σήμερα με αυτά τα εφόδια , αυτό το  πολιτικό ταξίδι , οραματιζόμενη ένα Δήμο Λαμίας για όλους , χωρίς αποκλεισμούς , ομορφότερο , ασφαλέστερο , λειτουργικό , φιλικό , έξυπνο.

Η Λαμία , την οποία πρέπει να προσπαθήσουμε να αναγεννήσουμε και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας , δεν έχει πλέον την πολυτέλεια ούτε το χρόνο για ανθρώπους αδρανείς , παθητικούς , μη διεκδικητικούς .

Οφείλουμε τόσο στον εαυτό μας όσο και στα παιδιά μας , να εργασθούμε , έχοντας μοναδικό γνώμονα , το συμφέρον και την ευημερία του τόπου μας .

Οφείλουμε να δώσουμε σε αυτόν τον τόπο , τη δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα και να απομακρύνουμε όλους αυτούς που υποσχέθηκαν λύσεις , μεγαλόπνοα σχέδια ,και που στην πορεία , δεν διεκδίκησαν και  δεν αγωνίσθηκαν αλλά άφησαν αυτόν τον τόπο να ερημώνει , να απαξιώνεται , να χάνει κεκτημένα χρόνων.

Η συμμετοχή μου , ως Συμβούλου στην Κοινότητα Λαμίας ,στο συνδυασμό ΛΑΜΙΑ – ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ , έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των Δημοτών , τα οποία θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο , με αξιοπρέπεια και εντιμότητα , όπως έχω μάθει άλλωστε να κάνω τόσα χρόνια στη ζωή μου .

Προσωπικός μου στόχος , είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας , η ασφάλεια και βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου που έχει υποβαθμισθεί βάναυσα τα τελευταία χρόνια και οι λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας .

Στην επίτευξη αυτού του στόχου , οι δημότες της Λαμίας  , την ψήφο τους , θα πρέπει να την εμπιστευθούν στους αποδεδειγμένα ικανούς , μαχητικούς , έντιμους και οραματιστές .

Στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου Λαμιέων , κ. Θύμιου Καραίσκου , όλα αυτά τα προαπαιτούμενα , βρίσκουν τον απόλυτο εκφραστή τους .

Αυτός είναι και ο λόγος ,που συντάχθηκα μαζί του ως αρωγός αυτής της προσπάθειας , ως Υποψήφια Σύμβουλος στην Κοινότητα Λαμίας,  καθώς με την επιστημονική του κατάρτιση και την υψηλού επιπέδου γνώση των αυτοδιοικητικών , μπορεί να φέρει νέα πνοή στο Δήμο , να τον ανασύρει από το τέλμα στο οποίο έχει οδηγηθεί , έτσι ώστε να επιτύχουμε την υπέρβαση για να γίνει η Λαμία , ΔΥΝΑΤΗ , ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ , ΚΑΘΑΡΗ , ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ .


EIΡΗΝΗ ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ- ΝΤΑΦΛΟΥΚΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’  ΕΦΕΤΑΙΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like