Την συγκεκριμένη καταγγελία την λάβαμε από αναγνώστη του Lamianow.gr
Διαβάστε σχετικά
ΜΑΡΙΝΙ (παραδιακά ΠΕΤΑΡΑΔΕΣ). Οικισμός του ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, μόνο, ομως, για τη χρέωση των δημοτικών τελών…
Η δημοτική αρχή έχει μιαν ιδιόμορφη πολιτική και πρακτική για το περιβάλλον : δεν έφταναν τα ακαθάριστα οικόπεδα, έχουμε και τους ακαθάριστους δημόσιους χώρους !
Κάτοικοι αγανακτισμένοι, επισκέπτες αηδιασμένοι !…
Δεν φταίει ο Δήμος για την ακαθάριστη παραλία. Φταίνε τα …χορτάρια που φυτρώνουν πλάι στο κύμα !
Δεν φταίει ο Δήμος που αποκλείστηκε η παιδική χαρά. Τα χορτάρια φταινει που αρέσκονται να πνίγουν τις κούνιες !…
Δεν φταίει ο Δήμος που δεν καθαρίζονται τα οικόπεδα, φταίει ο …Νόμος που κακώς του έδωσε την ευθύνη !…
Πάντως και η φετινή Παγκόσμια ημέρα του Περιβάλλοντος γιορτάστηκε με δηλώσεις γεμάτες έπαρση…
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.