Στις εγκαταστάσεις του Φ.Ο.Α. το 3ο εθνικό πρωτάθλημα Juniors

lamianow
lamianow Add a Comment
2 Min Read

Aνατέθηκε στον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης η διοργάνωση και διεξαγωγή του 3ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ JUNIORS (κατηγορίες:14 και 16 αγόρια και κορίτσια, μονά και διπλά) από την Πέμπτη 29 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 02 Ιουλίου.

H ανακοίνωσή του ο Φ.Ο.Α.:

«Η παραπάνω ανάθεση αποτελεί μια ακόμα σημαντική επιτυχία για τον Όμιλό μας, διότι με αυτή, η ΕΦΟΑ αναγνωρίζει έμπρακτα ότι ο ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ έχει πλέον πλήρη επάρκεια σε υποδομές και εγκαταστάσεις, αλλά και την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να διεκπεραιώνει τόσο μεγάλου επιπέδου τουρνουά.

Παράλληλα τιμά την πόλη της Λαμίας και το νομό μας γενικότερα και ταυτόχρονα είναι και μια «τονωτική ένεση» στην τοπική μας οικονομία, καθόσον  για το επόμενο τετραήμερο, εξαιτίας του τουρνουά θα διαμείνουν εδώ παραπάνω από 200 αθλητές, γονείς, συνοδοί και προπονητές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα: Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και τον πρόεδρο κύριο Σπύρο Ζανιά, που για μια ακόμα φορά «τόλμησαν» να εμπιστευτούν στον Όμιλό μας μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Επίσης ευχαριστούμε:

Την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, που συμμετέχει ως συνδιοργανώτρια και ατομικά τον Περιφερειάρχη κο Κώστα Μπακογιάννη και τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη κο Ευθύμιο Καραϊσκο.

Το Δήμο Λαμιέων και ατομικά το Δήμαρχο κο Νίκο Σταυρογιάννη και τους Αντιδημάρχους κους Γιώργο Λάμπρου, Δημήτρη Κυρίτση και Στέλιο Καραγιάννη για την ουσιαστική συνδρομή τους στον εξωραϊσμό των εγκαταστάσεων.

Την Πυροσβεστική Λαμίας και ατομικά το Διοικητή κο Στυλιανό Γεωργούση για τη βοήθεια που μας παρείχαν».

φωτό-αρχείου

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Click to Hide Advanced Floating Content