Στην πόλη της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στο Εργατικό Κέντρο, στην Πλατεία Διάκου, πραγματοποιείται φέτος το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜΕ.ΕΝ.Σ). Το συνέδριο συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.Στ.Ε) αυτό το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου προσκεκλημένος ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος ο οποίος βραβεύτηκε και μίλησε στους παριστάμενους εκφράζοντας την στήριξη του, αλλά και της Περιφέρειας Στερεάς στα δίκαια αιτήματα των Ενώσεων των Στρατιωτικών. Σημειωτέον η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος είναι συνδιοργανωτής του συνεδρίου.

Πριν την έναρξη του συνεδρίου επίσκεψη στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη πραγματοποίησε ο Βέλγος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού
EUROMIL (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατιωτικών Ομοσπονδιών) Εμανουέλ Γιακόμπ στα πλαίσια της συμμετοχής του στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ). Ο οικοδεσπότης Θύμιος Καραϊσκος μάλιστα του δώρισε την ειδική έκδοση του Οδυσσέα Ελύτη«Ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!». Μια ιδιαίτερη ανθολογία, ποιητικού και πεζού λόγου του ποιητή σε πέντε γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά).

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

You may also like

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.