Στην Λαμία ο Στέφανος Ξενάκης / Mοιράστηκε 13 ιστορίες που μπορεί και να μας αλλάξουν τη ζωή (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Στην πόλη της Λαμίας και το Βιβλιοπωλείο “ΕΠΙΠΕΔΟ” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο συγγραφέας των bestsellers “Το Δώρο και Κάπταιν”, Στέφανος Ξενάκης. Πλήθους κόσμου μοιράστηκε 13 ιστορίες που μπορεί και να μας αλλάξουν τη ζωή!

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 60.000 αντίτυπα “Το Δώρο” έγινε αγαπημένο βιβλίο, αγαπημένο δώρο και το εκδοτικό φαινόμενο της χρονιάς. Παράλληλα, το δεύτερο βιβλίο του που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες με τίτλο “Κάπταιν”, “Γράμματα στον Μπαμπά μου” έχει ήδη αγαπηθεί από χιλιάδες αναγνώστες. Για τις δύο συγκεκριμένες συγγραφικές του προσπάθειες που αγαπήθηκαν από το κοινό μίλησε στις Λαμιώτισσες και τους Λαμιώτες που κατέκλυσαν τον χώρο του βιβλιοπωλείου, βάζοντας τους σε σκέψη ενόψει της επόμενης μέρας…


 Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του Lamianow


Ο Στέφανος Ξενάκης έχει δώσει ομιλίες σε περισσότερες από 20 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου και έχει συγκινήσει και εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους να δουν την κάθε ημέρα σαν ένα Δώρο.

Στην ομιλία του με τίτλο «13 ιστορίες που μπορεί και να σας αλλάξουν τη ζωή» ο Ξενάκης, μέσα από καθημερινές ιστορίες ανθρώπων που ζουν δίπλα μας, αναδεικνύει μια σειρά από απλές και φαινομενικά ασήμαντες καθημερινές που κάνουν τη διαφορά και παρουσιάζει έναν διαφορετικό τρόπο θέασης της ζωής που θα σας συναρπάσει!

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

            

 

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *