Στην κορυφή της Φθιώτιδας, με ρεκόρ βαθμολογίας ο Παναγιώτης Αθανασιάδης... | Toπικά
Connect with us

Toπικά

Στην κορυφή της Φθιώτιδας, με ρεκόρ βαθμολογίας ο Παναγιώτης Αθανασιάδης…

Σε μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από τις δυσκολότερες των τελευταίων 20 ετών ο Παναγιώτης κατάφερε να βγει… νικητής. Τώρα βλέπει το όνειρο της Ιατρικής να γίνεται πραγματικότητα… 

Avatar

Published

on

O Παναγιώτης έχει ιδιαίτερη «χημεία» με τη Χημεία στην οποία εκτός από τις Πανελλαδικές είχε διακριθεί στους Πανελληνίους Διαγωνισμούς...

Στην κορυφή της Φθιώτιδας, με ρεκόρ βαθμολογίας ο Παναγιώτης Αθανασιάδης, από το Μουσικό Λύκειο Λαμίας, δείχνει το δρόμο της επιτυχίας, ακόμη και αν αυτή φέτος βρίσκεται στο πανελλαδικό ποσοστό του 1,38% σε βαθμούς από 19 έως 20.

Ο ίδιος φαίνεται ότι … έχει ιδιαίτερη «χημεία» με τη Χημεία στην οποία εκτός από τις Πανελλαδικές είχε διακριθεί στους Πανελληνίους Διαγωνισμούς, όπου και επιλέχθηκε στην τελική 8αδα από όλη την Ελλάδα.

«Μπορεί να πετύχει κανείς με συστηματικό διάβασμα. Με αυτοσυγκέντρωση, με προσήλωση στο στόχο και ψυχραιμία». Στη «συνταγή»  προσθέτει την μεθοδολογία και την υποστήριξη από τους δασκάλους του Μουσικού Γυμνασίου, του Μουσικού Λυκείου, τους οποίους ευγνωμονεί, αλλά και τους δασκάλους των «Φροντιστηρίων ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» τους οποίους εμπιστεύθηκε από την Α’ Λυκείου.

“Μπορεί να πετύχει κανείς με συστηματικό διάβασμα. Με αυτοσυγκέντρωση, με προσήλωση στο στόχο και ψυχραιμία” τονίζει ο Παναγιώτης στο LamiaNOW

Ο ίδιος σημειώνει: «Μόνο η ολοκληρωμένη προετοιμασία γνωστικά και ψυχολογικά σε οδηγεί στο να αλλάξεις «επίπεδο», και μόνο όταν γίνεται από ειδικούς  οι οποίοι μπορεί και … να γκρινιάζουν, να είναι απαιτητικοί, αλλά μπορούν να εμπνέουν, να καθοδηγούν, να τερματίσουν τις ικανότητες και να τις κάνουν δεξιότητες. Η επιτυχία περνά μέσα από την προετοιμασία, με σκληρή δουλειά, η επιτυχία έχει τη βάση της στην οικογένεια. Ευχαριστώ τους γονείς μου Έφη και Σάκη, γιατί ήταν δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα».

Ο Παναγιώτης στα  φετινά θέματα των Πανελληνίων εξετάσεων τα οποία μεταξύ άλλων χαρακτηρίστηκαν ως «θέματα χρονικής ασφυξίας» από την Ένωση Ελλήνων Χημικών και ως τα «δυσκολότερα της τελευταίας 20ετίας» κατάφερε με 97/95 (19,2) να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Όπως μας δήλωσε το ταξίδι συνεχίζεται στον κόσμο της Ιατρικής με  υπερηφάνεια γιατί με την συμμετοχή του στην «πιο δυνατή ομάδα της Φθιώτιδας», αυτή των Φροντιστηρίων Βαγγέλης Στεφανής, δυναμώνει την παράδοση των τεράστιων επιτυχιών που τροφοδοτούν τα όνειρα των νέων υποψηφίων.

Advertisement
Click to comment

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Εγγραφείτε  
Notify of

Διαβάζονται