«Στη φόρα» ο μισθός της Ελένης Μενεγάκη: O Alpha της κάνει μείωση της τάξεως του 35%

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Σύμφωνα με την εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη, η παρουσιάστρια δεν είναι πια… στους ευνοημένους του καναλιού βάσει όσων λέγονται.

Όλα ξεκίνησαν όταν ρεπορτάζ ιστοσελίδας ανέφερε ότι η Μενεγάκη δέχτηκε κρούση περί μείωσης του μισθού της, της τάξεως μάλιστα του 35%.

Η τηλεθέασή της σημειώνει πλέον μονοψήφια νούμερα, με αποτέλεσμα τα 25.000 ευρώ που λαμβάνει μηνιαίως να μην μπορούν πλέον να «δικαιολογηθούν» από τη διεύθυνση του καναλιού.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, δεν σκοπεύει να υποχωρήσει στο ελάχιστον, την ίδια ώρα που ούτε η Μενεγάκη επιθυμεί -σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη εκπομπή- να βάλει νερό στο κρασί της.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν τελικά η Ελένη θα δεχτεί τα νέα δεδομένα ή αν θα σκάσει η τηλεοπτική «βόμβα» της χρονιάς.

 

Πηγή: dailymedia.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.