Στερεά Ελλάδα: Καλώς ήρθες χειμώνα! Πέφτει το πρώτο χιόνι στον Παρνασσό – Δείτε βίντεο

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Ο αντικυκλώνας «κατέρρευσε», η θερμοκρασία έπεσε, και τα πρώτα χιόνια στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού είναι γεγονός.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Facebook, καταγράφεται η χιονόπτωση που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα (11/11) στον Παρνασσό.

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού έρχεται από το απόγευμα της Δευτέρας (11/11). Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Δευτέρας (11-11-2024) μέχρι και την Τετάρτη (13-11-2024) στη δυτική κυρίως Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Τα ισχυρά φαινόμενα τη Δευτέρα και την Τρίτη θα επηρεάσουν τα νησιά του Νοτίου Ιονίου, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο και την Τετάρτη όλο το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και πιθανόν τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.