Στέλιος Παρλιάρος: Ερχόντουσαν και μου ζητούσαν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, τις πήγαιναν στα μπουζούκια

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης, Στέλιος Παρλιάρος, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action24 και αρχικά, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του και τα χρέη, που συσσωρεύτηκαν.

«Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη, αλλά ήταν η φιλοδοξία μου από μικρός να ανοίξω μαγαζί. Ήταν πολύ δύσκολο στα 23 σου να ανοίξεις ένα μαγαζί και οι γονείς σου να είναι στην Κωνσταντινούπολη.

Είχα ως στήριγμα την αδελφή μου. Δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ. Εμένα με ενδιέφερε η δημιουργία.

Έφτιαχνα τα γλυκά και τα μετέφερα από το εργαστήριο στο κατάστημα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

«Πήγαινα τις παραγγελίες πόρτα πόρτα, μιλάμε για το 1982, χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ. Ερχόντουσαν και μου παράγγελναν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τις πήγαιναν στα μπουζούκια», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αναφορικά με την αναγωνρισιμότητα που κέρδισε σιγά σιγά με την πάροδο των χρόνων, είπε: «Είχα πει ότι δεν πρόκειται να ξανακάνω μαγαζί.

Αρχίζω λοιπόν, να δίνω συνταγές στην Ελευθεροτυπία και να κάνω μαθήματα ζαχαροπλαστικής. Πήγαινα και στο “Σαν στο Σπίτι Σας”, στον Φώτη και τη Μαρία.

Εκεί άρχισε ο κόσμος να με γνωρίζει περισσότερο σαν Παρλιάρο. Σιγά-σιγά άρχισα να βγάζω τα πρώτα μου βιβλία και κάνω μία μεταγραφή στην Καθημερινή.

Εκεί έβγαζα το περιοδικό Γλυκιές Αλχημείες, πουλούσε περισσότερο από όλα τα περιοδικά. Τότε μου έγινε η πρόταση από το MEGA για την εκπομπή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Παρλιάρος.

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *