Σπύρος Λατσούδας στον Lamia Polis 87.7 : “Πάνε πίσω οι ελπίδες για φθηνά καύσιμα – Στάσιμες οι τιμές, αναμένεται νέα άνοδος” (Aud)

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Μικρή ήταν, τελικά, η περίοδος ανάσας για τους καταναλωτές όσον αφορά τις τιμές των καυσίμων, καθώς οι τιμές φαίνεται να επιστρέφουν σε ανοδική πορεία.

Όπως επισημαίνει ο πρατηριούχος Σπύρος Λατσούδας, αυτή την περίοδο η αγορά καυσίμων βρίσκεται σε μια φαινομενικά στάσιμη κατάσταση, όμως όλα δείχνουν ότι οι αυξήσεις είναι προ των πυλών. Ειδικότερα, το πετρέλαιο θέρμανσης διαμορφώνεται στα 1,10 ευρώ/λίτρο, ενώ η αμόλυβδη βενζίνη κινείται γύρω στο 1,70 ευρώ/λίτρο.

Οι εκδρομείς του Πάσχα ήταν οι «τυχεροί», καθώς προμηθεύτηκαν καύσιμα σε τιμές σχεδόν 20 λεπτά χαμηλότερες σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ωστόσο, η εικόνα αυτή δεν κράτησε πολύ.

Ο κ. Λατσούδας επισημαίνει πως φέτος, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, πολλοί συνταξιούχοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης πριν τη λήξη της περιόδου διάθεσης, καθώς δεν είχαν λάβει ακόμη τις συντάξεις τους. Παράλληλα, τα έξοδα των εορτών του Πάσχα απορρόφησαν μεγάλο μέρος των διαθέσιμων πόρων των νοικοκυριών.

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *