Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη, κανένα γλυκό δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα παγωτάκι.
Φτιάχνουμε το δικό μας, σπιτικό παγωτό και του προσθέτουμε μπισκότα Oreo.
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 κουτί φυτική σαντιγύ
1 βανίλια
1 πακέτο μπισκότα Oreo
1 ώρα πριν ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το παγωτό, βάζουμε στην κατάψυξη το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο και τη φυτική συνταγή.
Σε ένα μπολ σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
Κατόπιν, χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική σαντιγύ για 5-6 λεπτά, σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει καλά.
Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ και το ζαχαρούχο.
Προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε έως ότου ομογενοποιηθεί καλά το μείγμα.
Τέλος, ρίχνουμε και τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε με μεγάλο κουτάλι.
Βάζουμε το παγωτό σε μεταλλικό μπολ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες.
Ενδιάμεσα, το βγάζουμε 1-2 φορές από την κατάψυξη και το ανακατεύουμε με κουτάλι για να γίνει πιο ελαφρύ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.