Σε κατάσταση αυξημένης επιτήρησης -αυστηρο Lockdown- αναμένεται να τεθεί από την Δευτέρα η περιοχή της Σπερχειάδας του Δήμου Μακρακώμης μετά από περισσοτερα από δέκα νέα (πληροφορίες μιλούν για 16 ενεργά) κρούσματα κορωνοϊου που εντοπίστηκαν στην περιοχή την Κυριακή.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ κλιμάκια του ΕΟΔΥ με κινητές μονάδες ελέγχου για τον κορωνοϊο θα βρεθούν στην κωμόπολη της Δυτικής Φθιώτιδας προκειμένου να πραγματοποιήσουν τεστ στον γενικό πληθυσμό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι στα πλαίσια πρόληψης και αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού (Covid-19) αύριο Δευτέρα 04 Ιανουαρίου 2021 ο Δήμος μας σε συνεργασία με δύο κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας, θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στη Σπερχειάδα (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Αγία Παρασκευή) από τις 9:00π.μ. έως τις 15:00μ.μ.

Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν, προκειμένου να υποβληθούν σε ανώδυνο τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test). Η διενέργεια των τεστ για τον κορωνοϊό (covid-19) θα πραγματοποιείται με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση να φέρουν το ΑΜΚΑ τους.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης
Γεώργιος Ε. Χαντζής

Τα τρία κρούσματα της Κυριακής στη Φθιώτιδα

Όσον αφορά τα τρία κρούσματα κορωνοϊου που ανακοινωσε το απόγευμα της Κυριακής ο ΕΟΔΥ για την περιοχή μας πρόκειται για έναν 44χρονο (Ρομα) από τη Λαμία, μία 32χρονη επίσης από τη Λαμία και έναν 21χρονο από τη Σπερχειάδα.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like