Σοκ στο κέντρο της Λαμίας! Οδηγός Ι.Χ υπέστη ανακοπή στο τιμόνι στην οδό Καραϊσκάκη (Φωτό, Βίντεο)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Min Read

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Λαμίας, όταν οδηγός Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τσιμεντένια κολώνα.

1000100410
Το όχημα έπεσε πάνω στην κολώνα του πάρκινγκ

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκε ένας δυνατός κρότος που αναστάτωσε την περιοχή, με αποτέλεσμα πελάτες και εργαζόμενοι στο διπλανό μοδιστράδικο και το παρακείμενο πάρκινγκ να βγουν έντρομοι έξω για να δουν τι είχε συμβεί.

Στην τσιμεντένια κολώνα που φαίνεται στην εικόνα είχε προσκρούσει με δύναμη ΙΧ που εν συνεχεία άρχισε να κινείται προς τα πίσω, καταλήγοντας στο ΙΧ δύο νεαρών που ανέβαιναν την Καραϊσκάκη.

Τα αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν, με τους νεαρούς αλλά και τους περαστικούς που βρίσκονταν στο σημείο να σπεύδουν να βοηθήσουν τον οδηγό του πρώτου οχήματος που φαίνονταν εγκλωβισμένος στους αερόσακους.

Εκεί διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες πρόκειται για άτομο ηλικίας περίπου 60 ετών, το οποίο παρέλαβε άμεσα ασθενοφόρο για να το μεταφέρει στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Στο σημείο έσπευσε τόσο η Αστυνομία όσο και η Δημοτική Αστυνομία προκειμένου να καταγραφεί το συμβάν αλλά και για να προχωρήσουν στην ρύθμιση της κυκλοφορίας αφού για μισή περίπου ώρα είχε μπλοκάρει η κίνηση στην πλατεία Λαού.

” Ακούσαμε έναν δυνατό κρότο, έτριζαν οι τζαμαρίες, πεταχτήκαμε έξω και είδαμε το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα να κινείται ανεξέλεγκτα προς τα πίσω, αφού προηγουμένως είχε τρακάρει στην κολώνα μπροστά στα καταστήματα. Ο οδηγός δεν φαίνονταν να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, μακάρι να μπορέσουν να τον επαναφέρουν. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν και άλλα άτομα από τους πεζούς ή το αυτοκίνητο που ακολουθούσε…” έλεγαν σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες στο Lamianow.

image 66
image 67
1000100413
image 64
1000100414
image 63
image 65

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες εφάρμοσαν ΚΑΡΠΑ και στη συνέχεια απινιδωτή, ωστόσο στο Νοσοκομείο διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Screenshot 20250415 101231 Viber

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.