Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 2-4 άτομα
250 γραμμάρια μασκαρπόνε
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
2 φακελάκια ζελατίνη χωρίς γεύση
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος light
80 γραμμάρια άχνη
Μερικά μπισκότα
Εκτέλεση
Διαλύουμε τη ζελατίνη σε χλιαρό νερό και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Χτυπάμε στο μίξερ το μασκαρπόνε με την άχνη, σε μέτρια ταχύτητα για 4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά-σιγά το χυμό και το ξύσμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος που έχουμε νωρίτερα χτυπήσει στο μίξερ.
Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτουμε τη ζελατίνη και ανακατεύουμε μια φορά ακόμη
Γεμίζουμε σε μπολάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Σερβίρουμε τη μους, τρίβοντας αν θέλουμε από πάνω τα μπισκότα.
Πηγή: news.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.