Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράνομης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο δώδεκα (12) άτομα.
Συνελήφθησαν δύο Έλληνες στην Αμφίκλεια και στην Κάτω Τιθορέα Φθιώτιδας αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέλος, συνελήφθη Έλληνας στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών και χρηματική ποινή (900) ευρώ, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.












Σάκκαρη σε Μητσοτάκη μετά την 2η θέση στο WTA 250 Athens Open : «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα» (video)10 σχόλια2

Δημοσκόπηση Interview για το Politic: Στο 26,8% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,8% – Εξελέγη αλλά δεν πείθει η Ρένα Δούρου4 σχόλια7
Νέες ταυτότητες: Δόθηκε νέα διορία – Τι ισχύει από τις 3 Αυγούστου για τους παλιούς κατόχους3 σχόλια9





Αθήνα: Νεκρός γνωστός ποινικολόγος στο γραφείο του στο κέντρο της πρωτεύουσας2 σχόλια16







