Άκαρπες και σήμερα οι πολύωρες έρευνες στη Κόκκινη Λίμνη. Το sonar κατέγραψε κάποια αντικείμενα τα οποία ανασύρθηκαν από δύτη αλλά όπως διαπιστώθηκε δεν είχαν σχέση με την σορό της 29χρονης Maricar Valdez που αναζητείται.

Την Κόκκινη Λίμνη επισκέφθηκαν σήμερα ο νέος αρχηγός και υπαρχηγός της κυπριακής αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης και Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η αστυνομία έχει πεισμώσει και θα συνεχίσει τις προσπάθειες μέχρι να εξιχνιάσει πλήρως το έγκλημα. Οι έρευνες στη Κόκκινη Λίμνη θα συνεχιστούν και αύριο.

Δάκρυσαν οι πυροσβέστες στη θέα της βαλίτσας με την 8χρονη

Τα όσα έζησαν κατά την εύρεση αλλά και την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό στην οποία πέταξε κάποια από τα θύματά του ο serial killer Νίκος Μεταξάς, περιέγραψε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου Μάρκος Τράγκολας.

Μιλώντας στο ΡΙΚ ο κ. Τράγκολας ανέφερε ότι μόλις ο δύτης επιβεβαίωσε την ύπαρξη της βαλίτσας στο βυθό της λίμνης την Κυριακή, «αμέσως ρωτήσαμε περίπου το μέγεθός της. Μας είπε περίπου 50 εκατοστά. Αμέσως καταλάβαμε ότι επρόκειτο για το μωρό».

Ο κ. Τράγκολας συνέχισε λέγοντας «καταλαβαίνετε τα συναισθήματα που είχαμε από αυτή την πληροφορία που μας έδωσε». Όπως χαρακτηριστικά είπε ο διευθυντής της Πυροσβεστικής, είδε τον Ισπανό χειριστή του sonar να δακρύζει, προσθέτοντας ότι τότε κατάλαβε πως είχαν δίπλα τους έναν σωστό συνεργάτη με αισθήματα.

«Κάνουμε όλοι ό,τι περνά από το χέρι μας για να εκπληρώσουμε αυτό το έργο», κατέληξε ο κ. Τράγκολας.

Πηγή:protothema.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΚΟΣΜΟΣ