Οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Αφρικανού χαφ της Λεβάντε
Για άλλη μία φορά θέμα στην Ισπανία γίνεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πάπε Ντιόπ, ο οποίος για διάφορους λόγους τα τελευταία χρόνια δεν έχει αποκτηθεί από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Σύμφωνα με βραδινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «lasprovincias», οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του Αφρικανού χαφ της Λεβάντε, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι.
Ο 28χρονος άσος δεν δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον ισπανικό σύλλογο, αφού μέχρι στιγμής έχει απορρίψει όσες προτάσεις του έχουν γίνει για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Εκτός από τους «ερυθρόλευκους», ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντιόπ φέρονται να έχουν εκδηλώσει επίσης η Σεβίλλη, η Βαλένθια, η Λοκομοτίβ Μόσχας και η Τουλούζ.
Πηγή: sport-fm.gr













Σάκκαρη σε Μητσοτάκη μετά την 2η θέση στο WTA 250 Athens Open : «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα» (video)10 σχόλια3











ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε η νέα ηγεσία – Δούρου πρόεδρος της ΚΟ, Παππάς γραμματέας, Πολάκης στην εκλογική επιτροπή1 σχόλιο


