Σάλος με εργαζόμενη νοσοκομείου – Έχει να πάει στη δουλειά 4 χρόνια

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read
nosokomoio

Σάλο έχει προκαλέσει σε νοσοκομείο της Πάτρας η αποκάλυψη ότι μια εργαζόμενη έχει να εμφανιστεί 4 χρόνια, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούτο και έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, η εργαζόμενη του νοσοκομείου της Πάτρας επικαλέστηκε «σοβαρή ασθένεια» και πήρε άδεια το 2018. Όμως, «χτύπησε» ο κορονοϊός και με πρόσχημα αυτό αλλά και τις δικές της συνεννοήσεις, δεν επέστρεψε ποτέ στη δουλειά της σε νοσοκομείο της Πάτρας και έχουν περάσει, μέχρι σήμερα, 4 χρόνια!

Ωστόσο, πληρωνόταν κανονικά. Μάλιστα, το pelop.gr επικαλούμενο καταγγελία που έχει γίνει για τη συγκεκριμένη εργαζόμενη, όχι μόνο μπαίνει κανονικά ο μισθός της αλλά και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αναρρωτικές άδειες που έπαιρνε αφορούσαν ένα πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, όμως παράλληλα πηγαίνει και παρακολουθεί κανονικά τα υποχρεωτικά μαθήματά της στο πανεπιστήμιο.

Το ερώτημα είναι ότι, αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά της και μπορεί να πηγαίνει και να παρακολουθεί μαθήματα κανονικά, τότε γιατί δεν πηγαίνει στην υπηρεσία της, με αρκετούς από τους συναδέλφους της να αναρωτιούνται αν κάποιος την «καλύπτει» για να λείπει από τη δουλειά.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.