Συστατικά:
200 γρ. πλιγούρι
6 κουτ. σούπας λευκό μπαλσάμικο εσπερειδοειδών
ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι
10 ντοματίνια κομμένα στην μέση
1 κίτρινη πιπεριά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κολοκύθι
1 καρότο
2 ξυλαράκια κανέλα
2 αστερειοδείς γλυκάνισους
4 κουτ. σούπας μαϊντανό
4 κουτ. σούπας δυόσμο
Ελαιόλαδο
1 ζωμό λαχανικών
Αλάτι και Πιπέρι
Οδηγίες:
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το πλιγούρι με τον ζωμό τα ξύλα κανέλας και τον αστεροειδή γλυκάνισο για 5 λεπτά να φουσκώσει.
Το σουρώνουμε και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο μέχρι να καβουρδιστεί.
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά και τα σοτάρουμε ελαφρά.
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και ρίχνουμε ψιλοκομμένα όλα τα μυρωδικά.
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, την κρέμα μπαλσάμικο, το χυμό του πορτοκαλιού και το ξύσμα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Σερβίρουμε με Αραβικές πιτούλες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.