Υλικά
2 βολβούς παντζαριών
1 τριμμένο καρότο
1 πράσινο μήλο
5 – 6 καρύδια τριμμένα
3 κουτ. σούπας κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
2 κουτ. σούπας λάδι
2 βολβούς παντζαριών
1 τριμμένο καρότο
1 πράσινο μήλο
5 – 6 καρύδια τριμμένα
3 κουτ. σούπας κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
2 κουτ. σούπας λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα παντζάρια, τα βάζουμε 2-3 ώρες στο ξύδι, τα περνάμε στη συνέχεια από τον τρίφτη και τα στραγγίζουμε καλά σε ένα σουρωτήρι να φύγουν καλά τα υγρά τους. Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα υλικά σε στρώσεις. Πρώτα βάζουμε μια λεπτή στρώση παντζάρια, μετά μια λεπτή στρώση το μήλο, ύστερα μια στρώση του μίγματος γιαουρτιού με λάδι, μετά το καρότο και μετά μια στρώση καρύδι. Τη βάζουμε για λίγο στο ψυγείο και τη σερβίρουμε.
Πηγή: www.neadiatrofis.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.