Υλικά
600γρ. ντοματίνια
200γρ. ανθότυρο φρέσκο
20 καππαρόφυλλα
2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
ελαιόλαδο
αλάτι
Διαδικασία
Πλένετε καλά τα ντοματίνια και τα αφήνετε να στεγνώσουν. Ύστερα τα κόβετε στη μέση.
Τρίβετε το ανθότυρο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη. Ξεπλένετε τα καππαρόφυλλα με κρύο νερό και τα αφήνετε να στεγνώσουν.
Βάζετε σε μια σαλατιέρα τα ντοματίνια, τα αλατίζετε και τους ρίχνετε μπόλικο ελαιόλαδο και το ξίδι. Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε τα καππαρόφυλλα περιμετρικά, ώστε να ακουμπούν στα τοιχώματα της σαλατιέρας. Τέλος, ρίχνετε στη μέση τον τριμμένο ανθότυρο. Διατηρείτε τη σαλάτα στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.