Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ εύκολη
Υλικά
2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο
1½ κούπα τυρί bocconcini μοτσαρέλα
1 φλιτζάνι φράουλες κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές πέστο βασιλικού
1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση
Πάρτε μια πιατέλα σας και ρίξτε το ξίδι μπαλσάμικο.
Στη συνέχεια βάζετε στην πιατέλα μια φέτα φράουλα με τυρί bocconcini.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το πέστο με το λευκό βαλσάμικο ξύδι μέχρι να γίνει λείο μείγμα.
Περιχύνετε τη σάλτσα πέστο και σερβίρετε.
Πηγή: news.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.