Σαλάτα caprese με φράουλα και bocconcini

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ εύκολη

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Υλικά

2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο
1½ κούπα τυρί bocconcini μοτσαρέλα
1 φλιτζάνι φράουλες κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές πέστο βασιλικού
1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι βαλσάμικο

Εκτέλεση

-Advertisement-
KATSIAVOS

Πάρτε μια πιατέλα σας και ρίξτε το ξίδι μπαλσάμικο.

Στη συνέχεια βάζετε στην πιατέλα μια φέτα φράουλα με τυρί bocconcini.

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το πέστο με το λευκό βαλσάμικο ξύδι μέχρι να γίνει λείο μείγμα.

Περιχύνετε τη σάλτσα πέστο και σερβίρετε.

Πηγή: news.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *