Ad imageAd image

Σαλάτα caprese με φράουλα και bocconcini

Ράνια Κάλδου
By Ράνια Κάλδου Add a Comment
1 Min Read

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 – 5): 1 – Πολύ εύκολη

-Advertisement-

Υλικά

2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο
1½ κούπα τυρί bocconcini μοτσαρέλα
1 φλιτζάνι φράουλες κομμένες σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές πέστο βασιλικού
1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι βαλσάμικο

Εκτέλεση

- Advertisement -

Πάρτε μια πιατέλα σας και ρίξτε το ξίδι μπαλσάμικο.

-Advertisement-

Στη συνέχεια βάζετε στην πιατέλα μια φέτα φράουλα με τυρί bocconcini.

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το πέστο με το λευκό βαλσάμικο ξύδι μέχρι να γίνει λείο μείγμα.

Περιχύνετε τη σάλτσα πέστο και σερβίρετε.

Πηγή: news.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *