Υλικά
30 ντοματάκια τσέρι
600γρ. χαλούμι, σε 6 φέτες
1 φλιτζανάκι του καφέ δυόσμο ψιλοκομμένο
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Ζεματάτε τα ντοματάκια σε άφθονο ζεστό νερό για να τους αφαιρέσετε τη φλούδα.
Τα βάζετε σε ένα μικρό ταψάκι, τα πασπαλίζετε με δύο κουταλιές της σούπας ζάχαρη, λίγο αλάτι και τα περιχύνετε απαλά με δύο τρεις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά στους 180°C
Ετοιμάζετε το σαγανάκι: Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο, το ζεσταίνετε καλά και βάζετε μέσα τις έξι φέτες χαλούμι. Τις γυρίζετε γρήγορα γρήγορα και τις βγάζετε σε πιατέλα.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνετε τα ψητά ντοματάκια και με αυτά γαρνίρετε το χαλούμι γύρω γύρω στην πιατέλα. Πασπαλίζετε με τον δυόσμο και σερβίρετε.
Πηγή: olivemagazine.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.