Μετά την καταγγελία της τουρίστριας ο φερόμενος ως δράστης και ένα ακόμη άτομο, που καταγγέλθηκε για συνέργεια, συνελήφθησαν. Το περιστατικό, όπως ισχυρίστηκε η ίδια έλαβε χώρα στις 24 Ιουλίου στο νησί.

Οι νεαροί τελικώς αφέθηκαν ελεύθεροι και αποφάσισαν να μηνύσουν τη γυναίκα όταν έμαθαν ότι είχε ταξιδιωτική ασφάλεια σε περίπτωση που θα έπεφτε θύμα βιασμού.

«Η κοπέλα μοναδικό σκοπό έχει να εισπράξει την χρηματική της αποζημίωση από την ταξιδιωτική της ασφάλεια, παραβλέποντας και αδιαφορώντας για τον διασυρμό μας και για τις επιπτώσεις που θα είχε η καταδίωξή μας για το αδίκημα του βιασμού», αναφέρεται στη μήνυση που κατέθεσαν οι νεαροί.

Η συνήγορός τους, Μαρία Κρικοπούλου, επεσήμανε πως η γυναίκα έπεσε σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια των καταθέσεών της και πως πράγματι υπήρξε σεξουαλική επαφή με έναν από τους νεαρούς, όμως, έγινε με τη θέλησή της.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Star, δεν είναι η πρώτη φορά που τουρίστριες προχωρούν σε ανάλογες κινήσεις για να εισπράξουν την ταξιδιωτική ασφάλεια η οποία μπορεί να ανέρχεται και στο ποσό των 10.000 ευρώ.

Η ιατροδικαστική εξέταση στην Νορβηγίδα έδειξε πως δεν υπήρξαν κακώσεις και σημάδια βιασμού.

Πηγή:cnn.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ