Τοποθετούμε τη σχάρα του φούρνου στη μεσαία θέση και προθερμαίνουμε στους 150°C. Ζεσταίνουμε 2 κ. σ. ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα (που μπορεί να μπει στον φούρνο). Ρίχνουμε το ένα κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) και το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου για 5 λεπτά. Σπρώχνουμε τα κρεμμύδια στην άκρη της κατσαρόλας και ανεβάζουμε λίγο τη θερμοκρασία.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά χωρίς να ανακατεύουμε. Αναποδογυρίζουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε καλά, έπειτα προσθέτουμε το ρύζι και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας περιστασιακά για περίπου 4 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το βαλσάμικο μαζί με τον ζωμό.Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το ριζότο να πάρει μια βράση. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τη βάζουμε στον φούρνο για 35 λεπτά. Ενώ ψήνεται το ρύζι, ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα 3 κρεμμύδια. Ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια και τα πασπαλίζουμε με αλάτι. Χαμηλώνουμε την ένταση στο πολύ χαμηλό και αφήνουμε τα κρεμμύδια να καραμελώσουν, ανακατεύοντας περιστασιακά, για 30 περίπου λεπτά ή μέχρι να πάρουν το χαρακτηριστικό καφέ χρώμα.Βγάζουμε το ριζότο από τον φούρνο (και το δεντρολίβανο από το ριζότο), ανακατεύουμε και το αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά πριν σερβίρουμε. Σε κάθε πιάτο βάζουμε και μια κουταλιά της σούπας καραμελωμένα κρεμμύδια μαζί με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προαιρετικά μια κουταλιά της σούπας μασκαρπόνε.πηγή athensvoice
Ο Ματίας Λεσόρ θα υποβληθεί σε επέμβαση αύριο (20/12), για την αποκατάσταση του τραυματισμού (κάταγμα περόνης) που υπέστη στο ματς με την Μπασκόνια. ...