Λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο και πάλι η κεντρική εξουσία για την εγκατάσταση προσφύγων αυτή τη φορά στη Μαυρομαντήλα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραίσκου, ο οποίος άστραψε και βρόντηξε!

Και τώρα αγαπητέ αναγνώστη κάντο εικόνα… ή μάλλον όχι, μην κάνεις τον κόπο. Την έκανε ήδη το LamiaNow για να σε βγάλει από τον κόπο και ιδού!

Ο Θύμιος Καραίσκος, ως άλλος Λεωνίδας υπερασπίζεται (με την ίδια τόλμη αλλά ίσως…διαφορετικούς κοιλιακούς) τα τιμημένα χώματα της πόλης. Και…this is Mavromantilaaaaaaaaaa!!!!

Η νέα στήλη του LamiaNow, Photo… σουτ ήρθε για να μείνει και να photo….σουτάρει, ξεχωριστές στιγμές της επικαιρότητας. Με μια δόση χιούμορ γιατί όπως είπε και ένας σοφός «χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου» Και από πληγές στην πόλη μας, άλλο τίποτα..!

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

3 Comments

  1. Mακάρι ο δήμαρχος να κάνει κάτι να μην μαζευτούν εδώ…αλλιώς δε το κόβω να ξαναβγαίνει….επίσης για κάποιο λόγο δεν πείθει και πολύ ότι θέλει να πάει αντίθετα στο κόμμα του….

  2. μηδένα προ του τέλους μακαρίζετε…

  3. Συγχαρητήρια για την νέα έκπληξη του site.
    O αγαπητός Δήμαρχος, να προσέξει, ότι αν γυρίσει την «πλάτη» στους πολίτες η «παίξει» παιχνίδια, το κόμμα του, όταν δεν θα τον χρειάζεται πλέον, θα το εκθέσει & θα τον «πετάξει», καλύτερα μια αξιοπρεπή παραίτηση τώρα!
    Όσο αναφορά τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή, είναι ένα «πυροτέχνημα» του Μητσοτάκη για να μην καεί ο πολιτικός φίλος του Γ. Κουμουτσάκος, λόγω αντιδράσεων…
    Βέβαια δεν ξεχνούμε οι Έλληνες, το κατόρθωμα του κ. Στεφανή, την περίοδο που ήταν Αρχηγός ΓΕΣ, να συλληφθούν 2 στρατιωτικοί από τους Τούρκους, μετά από το 1974, & να μείνουν μήνες κρατούμενοι σε ειδικές φυλακές…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like