Λαϊκή συνέλευση το απόγευμα του Σαββάτου στην Αγία Παρασκευή για το θέμα της Μαυρομαντήλας!

Έντονες κινητοποιήσεις προετοιμάζουν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής, της Μεγάλης Βρύσης και των γύρω περιοχών με αφορμή τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για εγκατάσταση 2.000 προσφύγων στην περιοχή της Μαυρομαντήλας.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Παρασκευής Κωνσταντίνος Αλαφροπάτης

Σε επικοινωνία που είχε το Lamianow με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας της Αγίας Παρασκευής Κωνσταντίνο Αλαφροπάτη μας ενημέρωσε ότι η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στις 19.30 στο δημοτικό σχολείο της Αγίας Παρασκευής ζητώντας την συμμετοχή όλων των κατοίκων “… για ένα τόσο μείζονος σημασίας θέμα”, όπως είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Θα συζητήσουμε εφ’ όλης της ύλης και θα ενημερώσουμε τους κατοίκους όχι μόνο της Αγίας Παρασκευής και της Μεγάλης Βρύσης αλλά και της Νέας Μαγνησίας της Ροδίτσας και της Λαμίας γενικότερα. Τους περιμένουμε όλους για να αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε σε ένα θέμα το οποίο απασχολεί ολόκληρο τον δήμο Λαμιέων”.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

4 Comments

 1. Οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να αντιδράσουν άμεσα. Αποτελεί υγειονομικός και οικονομικός κίνδυνος αυτό που σχεδιάζεται.

  Υ.Γ. Εσύ λίγδα δεν έχεις ανάγκη. Οι Πακιστανοί πλένονται συχνότερα από εσένα! Μπίχλα!

 2. Οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει να αντιδράσουν άμεσα. Αποτελεί υγειονομικός και οικονομικός κίνδυνος αυτό που σχεδιάζεται.

  Υ.Γ. Εσύ λίγδα δεν έχεις ανάγκη. Οι Πακιστανοί πλένονται συχνότερα από εσένα! Μπίχλα!

 3. Περιμένω τη τοποθέτηση του προεναφερθέντος λίγδα.

  Θα τρέξει για τη περιοχή του ή μόνο για τον εαυτούλη του;

  Θα πάει στον Σταϊκούρα, στον Καραϊσκο, στον Σταυρογιάννη, στον Σπανό, στον Κυρμανίδη και στους λοίπους; Τον ξέρει τον δρόμο.

  Βλέπετε ο καιροσκοπισμός υπάρχει μόνο για το ατομικό του συμφέρον. Όχι για το συλλογικό.

 4. Με σκιάξατε με τη φωτογραφία!

  Λίγδας μεσημεριάτικα!

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like