Μεγάλη εξακολουθεί να είναι η κινητικότητα που παρατηρείται, από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της, στην πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το επίδομα των 800 ευρώ που δίνεται από την κυβέρνηση μετά την αναστολή της λειτουργία επιχειρήσεων λόγω του κορωνοϊού.

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν από σήμερα, Τετάρτη, για όσους εργαζόμενους το ΑΦΜ τους τελειώνει σε 1 ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί με αριθμητική σειρά μέχρι τις 10 Απριλίου.

“Οι αιτήσεις υποβάλλονται από σήμερα, το θέμα είναι πότε θα γίνει η πληρωμή των 800 ευρώ γιατί αν το ποσό δεν καταβληθεί άμεσα στους δικαιούχους, είναι πολλοί εκείνοι που θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης” δηλώνει στο RADIO Λαμία και το Lamianow o πρόεδρος των φοροτεχνικών Φθιώτιδας Ευρυτανίας Λεωνίδας Κωστόπουλος.

Ο κ. Κωστόπουλος επισημαίνει ακόμη ότι αν δεν υπάρξει στήριξη από την ΕΕ -χωρίς να μας φορτώσουν νέο μνημόνιο- πολλές επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να ορθοποδήσουν, αφού τα χρέη αναστέλλονται προς το παρόν αλλά δεν διαγράφονται. Συσσωρεύονται και θα είναι δύσκολο να αποπληρωθούν, αφού πολλοί φορολογούμενοι θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλο αδιέξοδο.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΛΑΜΙΑ


 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Λαμία ο Θ. Εξαδάκτυλος: “Όλοι θα συναντηθούμε με τον ιό –  όσοι φοβούνται τα εμβόλια να εξειδικεύσουν τον φόβο” – (Φωτό-Βίντεο)

Επίσκεψη στην πόλη της Λαμίας πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού ...