Ψηφιακό δίπλωμα οδήγησης και ταυτότητα από τις 27 Ιουλίου για όλους

Lamianow.gr
Lamianow.gr 4 εβδομάδες ago Add a Comment
Updated 2022/07/12 at 7:32 ΜΜ
1 Min Read
pierr

ην Περιφέρεια Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο για προγραμματισμένη συνάντηση με τον περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό, όπου μεταξύ άλλων ανακοίνωσε πως στις 27 Ιουλίου έρχονται η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό δίπλωμα οδήγησης.

Ο κ. Πιερρακάκης τόνισε ότι από τις 27 Ιουλίου θα ανοίξει η εφαρμογή για την έκδοση και του ψηφιακού διπλώματος οδήγησης, μαζί με την ταυτότητα και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν και αυτά τα δύο σημαντικά έγγραφα στο ψηφιακό τους πορτοφόλι.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε κατά την άφιξή του στο κτίριο, σημείωσε ότι οι δήμοι της Π.Ε Λάρισας θα λάβουν 8 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα «έξυπνες πόλεις», ένα μέρος δηλαδή από τα συνολικά 320 περίπου εκατομμύρια που θα λάβουν οι δήμοι της χώρας για να προχωρήσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Αφού ενημέρωσε ότι με τον Θεόδωρο Λιβάνιο επεξεργάζονται προγράμματα που θα ανακοινωθούν σύντομα για να συνδράμουν στη διευκόλυνση και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, ο υπουργός αποκάλυψε ότι από τις 27 Ιουλίου έρχεται σε ψηφιακή μορφή τόσο η ταυτότητα όσο και το δίπλωμα οδήγησης.

reader.gr

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content