Υλικά για 2 άτομα
2 μεγάλες ή 4 μικρές φέτες ψάρι (μαγιάτικο, σφυρίδα, συναγρίδα ή κάποιο σφιχτόσαρκο)
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 ώριμες ντομάτες, τριμμένες
1/2 φλιτζ. φρέσκος ψιλοκομμένος βασιλικός
2 κ.σ. κορινθιακή σταφίδα
2 κ.σ. κουκουνάρια
Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώστε τις φέτες ψαριού και βάλτε τις σε ένα πιρέξ.
Περιχύστε τις με τη ντομάτα και το λάδι, πασπαλίστε με τον βασιλικό και αλατοπίπερο.
Ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 35΄.
Αυτό το γνωρίζατε για την κορινθιακή (μαύρη) σταφίδα;
Από τις σύγχρονες κλινικές μελέτες που είναι ήδη δημοσιευμένες σε έγκριτα, διεθνή, επιστημονικά περιοδικά, αποδεικνύεται ότι από την ένταξή της κορινθιακής σταφίδας στην καθημερινή διατροφή υπάρχει σημαντική μείωση στην αρτηριακή πίεση, δημιουργείται «ασπίδα» ενάντια στα καρδιαγγειακά νοσήματα, μειώνεται η «κακή» χοληστερίνη ενώ στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής δεν υπάρχει καμία αρνητική επίδραση στους διαβητικούς!
Μάθετε περισσότερα εδώ:
https://greekraisins.wordpress.com/
https://www.facebook.com/mavristafida/
https://www.facebook.com/groups/1407610409456088/
http://goo.gl/GdRG1R