Mικροί μεγάλοι αγαπούν τις τηγανίτες, γνωστές και ως pancakes αγγλιστί! Εμείς πάλι αγαπάμε τη σοκολάτα και είπαμε να τα συνδυάσουμε! Ιδού λοιπόν, ετοιμάσου να φτιάξεις απίθανες, λαχταριστές σοκολατένιες τηγανίτες με γλάσο σοκολάτας!
Δηλαδή διπλή απόλαυση!

Τι θα χρειαστείς:
Για τις τηγανίτες
- 2 κρόκους
- 2 ασπράδια χτυπημένα
- 3 κ.σούπας ζάχαρη
- 1 1/3 φλιτζ. γάλα
- 3 κ.σούπας βούτυρο λιωμένο
- 1 κ.γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1,5 φλιτζ. αλεύρι
- 1/4 φλιτζ. κακάο άγλυκο
- 2,5 κ.γλυκού μπέικιν
- 100 γραμμ. σοκολάτα τριμμένη
- 1 κ.σούπας λάδι για το τηγάνι
Για το γλάσο σοκολάτας
- 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
- 200 γραμμ. κουβερτούρα
Δες στο βίντεο πώς να τις φτιάξεις!

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.