Υλικά για 2-4 άτομα
- 250 γραμμάρια κυπριακό χαλούμι
- 4 κόκκινες πιπεριές
- 1 κόκκινο τσίλι – ψιλοκομμένο
- 1 λεμόνι – το ξύσμα και το χυμό
- 2 κουτ. του γλυκού φρέσκια ρίγανη – ψιλοκομμένη
- 4 ελιές – κομμένα σε λωρίδες
Εκτέλεση
- Κόβετε το επάνω και κάτω μέρος της πιπεριάς. Αφαιρείτε τους σπόρους και την ψίχα.
- Βάζετε κάθε χαλούμι μέσα σε κάθε πιπεριά.
- Ανακατέψτε μαζί όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Επαναλαμβάνετε με όλα τα υλικά.
- Απλώνετε πάνω από κάθε πιπεριά το μείγμα λεμονιού με ελιές.
- Διπλώνετε τις πιπεριές με ένα βρεγμένο λεπτό σκοινί.
- Τοποθετείτε στο γκριλ του φούρνου στην υψηλότερη θερμοκρασία και ψήνετε για 10 λεπτά. Σερβίρετε με ούζο.
newsbeast.gr