Πάσχα 2017: Θα σουβλίσουμε με ψύχος, χιόνια και καταιγίδες!

1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Το μοντέλο πρόβλεψης αμερικάνικων προδιαγραφών «CFS» μας δίνει τις πρώτες εικόνες για τον καιρό το φετινό Πάσχα.

Τα προγνωστικά στοιχεία, σύμφωνα με το greek-weather.org, θέλουν τόσο τη Μεγάλη Eβδομάδα όσο και την Κυριακή του Πάσχα ιδιαίτερα άστατο καιρό, με καταιγίδες και χιονοπτώσεις, κυρίως στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

1 478514391

Γενικότερα, θα επικρατήσουν χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, με τις ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης να κατεβαίνουν ασυνήθιστα χαμηλά για Απρίλιο μήνα, ρίχνοντας πολύ τον υδράργυρο.

Αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, το φετινό Πάσχα ίσως είναι το πιο ψυχρό των τελευταίων – τουλάχιστον – 10 ετών!

2 581033501

Πάντως, ο καιρός θα θυμίζει Χειμώνα μέχρι και τον Απρίλιο, κάτι που είχε συμβεί ξανά το 2003, όταν είχε χιονίσει ακόμα και μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article