-Eπειδή η πιάτσα έχει βουήξει και η φημολογία μόνο καλό δεν κάνει -την δεδομένη χρονική στιγμή στην ομάδα- είπα να γράψω δύο αράδες, βάσει της πληροφόρησης που έχω.
-“Ο Πανουργιάς φεύγει; Τα βροντάει; Κουράστηκε; Σε ποιον θα πουλήσει”;
-Μερικά από όσα συζητιούνται εδώ και κανά δύο εβδομάδες στην Λαμία και φούντωσαν μετά το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα με την Ξάνθη.

Του Πάνου Κατσώνη 

Καταρχήν χαλαρώστε…

  • Το πως προέκυψε η συγκεκριμένη φήμη και έφτασε στις νερατζιές είναι σχετικά εύκολο να το απαντήσει κάποιος, άλλωστε στην Λαμία ζούμε. Το σχοινί γίνεται τριχιά εν ριπή οφθαλμού. Έχει βάσει ομως η φήμη, η δεν ισχύει τελικά; Υποθέτω κλικάροντας για να μπείτε στο κείμενο αυτό θα θέλατε να μάθετε.Αυτό λοιπόν που εγώ μπορώ να απαντήσω αυτή την στιγμή, με σχετική ασφάλεια, είναι πως είναι… ΜΟΝΟ ΦΗΜΗ και δεν επαληθεύεται!

  • Τουλάχιστον για την ώρα αυτό προκύπτει βάσει του ρεπορτάζ.
  • Άλλο λοιπόν τα σενάρια και οι φήμες, άλλη η πραγματικότητα!

Άλλωστε ποιος ξέρει ίσως κάποιοι -αυτές τις φήμες- να τις διασπέρνουν τεχνηέντως για να δημιουργήσουν θέμα στους κόλπους της ομάδας που μάχεται για την παραμονή της. 

Το αφεντικό του ΠΑΣ Λαμία -ως γνωστόν- και όπως ο ίδιος έχει τονίσει σε δηλώσεις του αρκετές φορές, αφιερώνει αρκετό χρόνο στην ομάδα με αποτέλεσμα να επιβαρύνει ακόμη και την υγεία του σε κάμποσες περιπτώσεις. Σε συνάρτηση με τον επαγγελματικό του φόρτο, είναι λογικό και επόμενο να στερείται ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια του και να κουράζεται από τα όσα απαιτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και η μεγάλη κατηγορία.

Αποτέλεσμα εικόνας για πανουργιασ παπαιωαννου

Ο ίδιος από το 2012 που αποφάσισε να μπει στην Λαμία και να αλλάξει το ρου της ιστορίας της, έφτασε αρκετές φορές στο αμήν, στο τέλος όμως η ομάδα που αναμφίβολα αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια τον έκανε να “τουμπάρει” την αρχική απόφαση του.

Αν τώρα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και το ερχόμενο καλοκαίρι αποφασίσει να αφήσει την Λαμία, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να το απαντήσουμε αυτή την στιγμή και χωρίς να γνωρίζουμε πως θα διαμορφωθούν τα δεδομένα. Αυτή την στιγμή ωστόσο δεν είναι στις προθέσεις του.

Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον ΠΑΣ Λαμία -τον πονάει- και δεν πρόκειται όπως έχει τονίσει αλλεπάληλα στο παρελθόν, να αφήσει την ομάδα χωρίς να διασφαλίσει την επόμενη μέρα της.

Ας μην ακούμε λοιπόν τις νερατζιές και ας στηρίξουμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Η μαζική παρουσία στο γήπεδο θα διώξει τις όποιες σκέψεις Παπαϊωάννου -αν υπάρχουν- περί αποχώρησης. Μια αποχώρηση που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα μας οδηγήσει εκ νέου στην… ανυπαρξία!

Αυτά για την ώρα. Καλή εβδομάδα.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

4 Comments

  1. ΕΡΩΤΗΣΗ:Τις νερατζιές θα τις κόψουν κάποια μέρα να ησυχάσουμε?

  2. Ανεξάρτητα,αν ισχύουν ή όχι οι φήμες,που όντως έχουν εξαπλωθεί σε Λαμία,Δομοκό κι αλλού η ουσία είναι ότι το όποιο ενδιαφερον του κ.Παπαιωάννου,δεν αποδεικνύεται έμπρακτα το τελευταίο διάστημα,κυρίως με την μεταγραφική πολιτική που είναι του ύφους”όσα πάνε κι όσα έρθουν”..κι αν δεν έρθει κανένα λαυράκι,σε τιμή ευκαιρίας,μπορεί να βγάλουμε απ`τη ναφθαλίνη κανένα Ντακόλ και Κρισάντους…Τα κενά ποιότητας,ιδιαίτερα στην επίθεση δεδομένα από την αρχή της σεζόν και που είναι η ενίσχυση την 8η Γενάρη;Δε θα`πρεπε να`ταν ήδη ,έστω ένας,να μην πω δυο νέοι παίκτες χθες στην11άδα της ομάδας,που κακά τα ψέματα έχει φτωχό ποιοτικά ρόστερ και είναι επίτευγμα η έως τώρα βαθμολογία,αφού αποτελεί προιόν μεγάλης τύχης σε κάποια παιχνίδια.Η καταηγορία μπορεί να σωθεί,εάν ανασκουμπωθεί σοβαρά ο προεδρος!Το ελπίζουμε!

  3. Πάρτε παίκτες….. Η ομάδα θέλει ενίσχυση…. Σήμερα όχι σε ένα μήνα….

  4. Αμάν αυτές οι νερατζιές πολύ κουτσομπόλες….Για να μιλήσουμε σοβαρά προφανώς και ο Παπαϊωάννου δεν είναι Αλαφούζος να βροντήξει στη μέση της χρονιάς. Το αν θα επιλέξει να μην ασχολείται τόσο πολύ ασφαλώς και έχει κάθε δικαίωμα, όπως έχει δικαίωμα να πεί κουράστηκα και να αποχωρήσει εντελώς, αλλά μη φέρνουμε τη καταστροφή ότι με 2 ήττες χάθηκαν όλα. Τίποτα δεν χάθηκε και σε πείσμα των “νερατζιών” η ομάδα θα μείνει κατηγορία.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured