Παρακολουθήσεις: Επιστολή Ράμμου σε Πρόεδρο της Βουλής και πολιτικούς αρχηγούς

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, τον πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τον Υπουργό Δικαιοσύνης αναφορικά με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα απέστειλε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος. Κατά πληροφορίες η ενέργεια του εντάσσεται στο πλαίσιο του αιτήματος που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η σημερινή επιστολή του κ. Ράμμου που εστάλη και στον Υπουργό Δικαιοσύνης έγκειται στο πλαίσιο του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου 5002/2022 για τη λειτουργία της ΕΥΠ και το άρθρο 8 παρ. 6 που προβλέπεται ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ να «ενημερώνει για θέματα άρσεων απορρήτου επικοινωνιών τον Πρόεδρο της Βουλής, τους αρχηγούς των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή και τον Υπουργό Δικαιοσύνης». Πάντως, συγκεχυμένες είναι οι αναφορές για το αν περιλαμβάνονται στην επιστολή ονόματα προσώπων που τελούσαν υπό παρακολούθηση, με πληροφορίες να υποστηρίζουν πως αυτό δεν συμβαίνει.

reader.gr

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *