Με λαμπρότητα θα εορταστεί η μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Μπράλου, με διήμερες λατρευτικές εκδηλώσεις την Κυριακή 26 και τη Δευτέρα 27 Ιουλίου.
Την Κυριακή 26 Ιουλίου, στις 19:00, θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία.
Το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουλίου, στις 07:30, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προσκαλεί τους πιστούς να συμμετάσχουν στις λατρευτικές εκδηλώσεις και να τιμήσουν τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος.



































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.