Παγωτό για αρχάριους και η τέλεια λύση για να έχουμε πάντα κάτι να κεράσουμε τους ξαφνικούς επισκέπτες.
Τι χρειαζόμαστε:
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
3 βανίλιες
1 κουτί κρέμα στο μεταλικό κουτακι MORFAT, ERMOL κτλ.
2 πακέτα πτί μπερ
Πώς το κάνουμε:
Στρώνω σ΄ενα πυρέξ μία στρώση μπισκότα, χτυπάω όλα τα υλικά με το μίξερ και περιχύνω το μίγμα πάνω απο τα μπισκότα τέλος βάζω απο πάνω άλλη μία στρώση μπισκότα.
Βάζω το παγωτό στην κατάψυξη και όταν παγώσει το κόβω ακριβως στο σχήμα του μπισκότου και βγαίνει σαν σάντουιτς.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε μπορείτε μέσα στην κρέμα να βάλετε σταγονίτσες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς ή ότι άλλο σας αρέσει.
Αν το μπισκότο είναι κλασσικό αλείφουμε λίγη μερέντα ή λίγο φυστικοβούτυρο προαιρετικά, για να απογειωθεί η γεύση)

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.