Το Ισιαδάκι αποτελεί έναν από τους ελάχιστους “πνεύμονες πράσινου” στο Κέντρο της Λαμίας. Έτσι λοιπόν μια συνέντευξη με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων (με το “Λαμία στο Κέντρο”) Παναγιώτη Στασινό, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλού. Γνωστός για την περιβαλλοντική του ευαισθησία και τις δράσεις του, προερχόμενος από τους Οικολόγους Πράσινους, ο κ. Στασινός ανοίγει τα χαρτιά του στο LamiaNOW ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.


Συνέντευξη Πάνος Κατσώνης / Κάμερα-Μοντάζ: Γιώργος Ανδρεόπουλος


Μια συνέντευξη διαφορετική, μια συζήτηση καθημερινή με φόντο το πανέμορφο αλλά εγκαταλελειμμένο Ισιαδάκι. “Βρισκόμαστε σε ένα χώρο ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί για αθλητικές, πολιτιστικές δραστηριότητες όπως και για περιπάτους αλλά είναι παρατημένος. Είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να το αντέξω, έχω μεγαλώσει εδώ. Αυτός ο χώρος πρέπει να αλλάξει…”.

“Είμαι 9 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και έχουμε έναν συνδυασμό ο οποίος ξεπερνάει τον προηγούμενο δικό μας και πολλούς ακόμη. Έχουμε δημιουργήσει έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό που τον ενώνει η αγάπη και η θέληση για προσφορά στην πόλη” τόνισε μεταξύ άλλων. Όσο δε για τις λύσεις στα προβλήματα που εντοπίζετε είπε: “Οράματα, προγράμματα, προτάσεις, τρόποι, και λύσεις υπάρχουν για όλα. Αρκεί να είσαι διατεθειμένος να σπάσεις αυγά. Κάτι το οποίο δεν έκαναν οι προηγούμενοι…” ανέφερε.Κουβέντα έγινε και για το μεγάλο ζήτημα των αδέσποτων, το πως μπορεί να επέλθει τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή αλλά και γιατί η Λαμία έμεινε πίσω συγκρινόμενη με γειτονικές πόλεις που προόδευσαν εν καιρώ κρίσης. Συν τοις άλλοις δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του στο πολιτικό προσωπικό που διοίκησε την πόλη τα τελευταία 15-20 χρόνια: “…μπορώ να πω ξεκάθαρα τι φταίει. Νομίζω ότι φταίει το πολιτικό προσωπικό που διαχειρίστηκε την πόλη τα τελευταία 15-20 χρόνια. Ένα πολιτικό προσωπικό το οποίο δεν είχε όραμα, δεν είχε την θέληση να κάνει δομές και τομές να βοηθήσει την πόλη. Ένα πολιτικό προσωπικό το οποίο αλλάζει στρατόπεδα…”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη στο παραπάνω βίντεο. 

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like