Όσοι λέγονται Γιάννης και Κατερίνα έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν διάσημοι (pic)

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Έρευνα μεταξύ των διάσημων ανέδειξε τα ονόματα που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να μπουν στην κατηγορία celebrities.

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στον κόσμο που επιλέγουν το όνομα που θα δώσουν στα παιδιά τους με κριτήριο το αν θα τους βοηθήσει στο να γίνουν διάσημοι.

Ένα site λοιπόν είπε να κάνει την επιλογή πιο εύκολη, προκειμένου οι… ενδιαφερόμενοι να έχουν ένα μπούσουλα μπροστά τους.

Η λίστα ανδρών και γυναικών

Το Flower Card λοιπόν έψαξε μεταξύ 20.000 διάσημων μουσικών, ηθοποιών, πρωταγωνιστών reality κτλ στις Ηνωμένες Πολιτείας της Αμερικής και στην Μεγάλη Βρετανία, φτιάχνοντας με λίστα τόσα για τα αγόρια, όσο και για τα κορίτσια.

Στην πρώτη κατηγορία, το John στα ελληνικά Γιάννης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ στην δεύτερη το Kate, στα ελληνικά Κατερίνα. 

  • ΑΓΟΡΙΑ

1. John-546
2. Robert-450
3, James-396
4. Michael-393
5. William-389

boys names

  • ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1.Kate-232
2. Elizabeth-175
3. Anne-160
4. Mary-118
5. Margaret -113

girls names

Όνομα ανά κατηγορία

Μάλιστα, η έρευνα το προχώρησε ακόμα παραπέρα, αναδεικνύοντας και τον χώρο που μπορεί να γίνουν διάσημοι ανά όνομα…

  • Για να γίνουν ηθοποιοί: John-Kate
  • Για να γίνουν μουσικοί: John-Elizabeth
  • Για να γίνουν πρωταγωνιστές reality: John-Kate
    actor
    music 0
    reality

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

TAGGED:
Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.