Νέο άγριο επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων, αυτή τη φορά στον Ωρωπό. Ένας 15χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι έναν συνομήλικό του, ύστερα από καβγά για ένα μπουφάν.
Το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (20.04.2024) στον Ωρωπό.
Δύο έφηβοι είχαν δώσει ραντεβού έξω από το Επαγγελματικό Λύκειο της περιοχής και σύμφωνα με συμμαθητές τους, που ήταν μπροστά, καβγάδισαν για ένα μπουφάν.
Κάποια στιγμή, ο 15χρονος έβγαλε μαχαίρι, επιτέθηκε και τραυμάτισε τον συνομήλικό του.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Μέχρι στιγμής, το μαχαίρι δεν έχει βρεθεί.Να σημειωθεί ότι η αστυνομία συνέλαβε τόσο τον ανήλικο δράστη όσο και τον πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
πηγη-newsit.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.