Η Νέα Δημοκρατία, ως πλειοψηφία, θα έχει 15 μέλη στην Εξεταστική Επιτροπή. Από πλευράς ΝΔ αναμένεται να συμμετάσχουν οι βουλευτές: Γιάννης Ανδριανός, Παρασκευή Βρυζίδου, Δημήτρης Καιρίδης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Γιάννης Μελάς, Τάσος Μπαρτζώκας, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Αικ. Παπακώστα, Βασίλης Σπανάκης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Βασίλης Υψηλάντης και Φίλιππος Φόρτωμας.

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, που θα έχει 8 μέλη, αναμένεται να συμμετάσχουν οι βουλευτές: Μάριος Κάτσης, Αναστασία Γκαρά, Γιάννης Ραγκούσης, Βασίλης Κόκκαλης, Γιώργος Τσίπρας, Θεοδώρα Τζάκρη, Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης και Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Από το ΚΙΝΑΛ (2 μέλη) ο Γιώργος Καμίνης και ένα ακόμα μέλος που θα οριστικοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών, από το ΚΚΕ η Μαρία Κομνηνάκα, από την Ελληνική Λύση ο Γ. Βιλιάρδος, από το ΜέΡΑ25 ο Κλ. Γρηγοριάδης και από τους ανεξάρτητους θα κληρωθεί ένας από τους Κων. Μπογδάνο και Κωνσταντίνα Αδάμου.

Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής αναμένεται να είναι ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Η εξεταστική επιτροπή συστάθηκε με απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής στις 12 Νοεμβρίου, μετά από πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ολομέλεια όρισε επίσης δίμηνη προθεσμία στην επιτροπή, για την ολοκλήρωση των εργασιών της.

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΕΛΛΑΔΑ