Η oμιλία του διεθνούς κύρους brand strategist Peter Economides στη Λαμία! [video] | Lamianow: Ειδήσεις, Νέα και Επικαιρότητα από τη Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο
Connect with us

Toπικά

Η oμιλία του διεθνούς κύρους brand strategist Peter Economides στη Λαμία! [video]

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Λαμίας η απονομή των βραβείων στα πλαίσια του 6ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού για την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Peter Economides, ο «Έλληνας του Steve Jobs», όπως συχνά τον αποκαλεί ο διεθνής τύπος ο οποίος ήρθε στην Λαμία προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση απονομής, καθηλώνοντας το ακροατήριο.

Δείτε το video της ομιλίας του διεθνούς κύρους brand strategist Peter Economides.

Υπενθυμίζουμε πως τον διαγωνισμό, που είχε θέμα την επιχειρηματικότητα & την καινοτομία, συνδιοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάζονται